• Transport i shpejtë me korrier
  • Produkte të Çertifikuara
  • 100% garanci
-30%

Seti i tiganëve Stone Legend në ofertë! Oferta mbaron pas

  • Seti i tiganeve Stone LegendSeti i tiganeve Stone Legend
    -30%

    Seti i tiganëve Stone Legend

    Seti i tiganëve për sobat me Korend, Gaz, Induksion.

    Çmimi normal: 5.990 Lekë

    Çmimi 4.200 Lekë

    Më shumë >>>

    Seti i tiganëve Stone Legend

    Seti i tiganëve për sobat me Korend, Gaz, Induksion.

    Më shumë >>>
  • Preresi Clever CutterPreresi Clever Cutter
    ORIGJINAL

    Prerësi Clever Cutter

    Përdorni prerësin Clever Cutter, një gërshërë – si thikë që mund të presë të gjithë llojet e perimeve, mishit, bukës dhe djathit shumë më shpejt se thikat e zakonshme! Ky prërës ushqimi 2 në 1 përmban tehe çelik - inox, me bordin e intergruar nën gërshëre që e bën prerjen super të shpejtë.

    Çmimi 2.990 Lekë

    Më shumë >>>

    Prerësi Clever Cutter

    Përdorni prerësin Clever Cutter, një gërshërë – si thikë që mund të presë të gjithë llojet e perimeve, mishit, bukës dhe djathit shumë më shpejt se thikat e zakonshme! Ky prërës ushqimi 2 në 1 përmban tehe çelik - inox, me bordin e intergruar nën gërshëre që e bën prerjen super të shpejtë.

    Më shumë >>>
  • Këpucë WalkmaxxKëpucë Walkmaxx
    Deri në -70%

    Këpucë Walkmaxx

    Çmimi normal: 8.490 Lekë

    Çmimi 2.600 Lekë

    Më shumë >>>

    Këpucë Walkmaxx

    Më shumë >>>

    Produktet të cilat i keni parë në TELEVIZOR

    • Dërgesa në të gjitha qytetet e SHQIPËRISË!
      Produkti paketohet në magazinën tonë dhe vjen për 2-3 ditë!
    • Produkte të Kontrolluara dhe Çertifikuara
      Të gjithë produktet shoqërohen me faturë tatimore e cila vlen si Garanci.
    • Keni pyetje?
      Na telefononi në numrin 044514464
    • Të dhënat janë të sigurta!
      Të dhënat tuaja do të përdoren vetëm nga kompania jonë për qëllimet e saj!

    Top Shop - porosi online

    Produkte të cilësisë së lartë siç i keni parë në televizor dhe këshilla për rënien nga pesha, fitnes-in, bukurinë, shëndetin, artikujt shtëpiake, kuzhinen, dyshekët dhe zbavitjen
    Regjistrohu Falas në Newsletter!

    Na telefono

    Për ndihmë me blerje, këshilla dhe porosi na telefononi në 04 451 44 00

    Operatorët tanë do të jenë në dispozicion për këshillat, sugjerimet dhe pyetjet tuaja.