Nuk keni produkte në shportë

Provo

Duku dhe ndjehu më mirë!

“Shëndeti i jashtëm fillon nga ai i brëndshmi” – Robert Urich

Për të qenë i shëndetshem, i lumtur, dhe i kënaqur me pamjen – mund të themi që të gjthë personat e duan këtë gjë. Kush nuk do të duket i kënaqur dhe me shëndet të plotë dhe të mirë?

Në jetën tonë moderne është e vështirë të bësh një jetë të shëndetshme për shkak të punëve të shumta, ditëve plotë nxitim, mungesa e gjumit konstant dhe për shume arsye të cilat na çojne në ushqim jo të shëndetshem.

Fatmirësisht, teknologjia moderne është këtu për të na ndihmuar me produkte të cilat kujdesen për ne dhe na ndihmojnë për shëndet më të mirë, na japin lëkurë rrezatuese dhe përmirësojnë jetën tonë.

Wellneo – Gjithçka ju duhet për një Trup në Formë, Pamje të shëndetshme, dhe jetesë më të mirë

Në vjështë 2012 filluam zhvillimin e produkteve të fitnesit. Filluam në Slloveni dhe shumë shpejt u zgjeruam në të gjithë shtetet e Europës.

Wellneo është një markë e regjistruar në 2010, dedikuar produkteve me cilësi të lartë për

  • shëndetin,
  • bukurinë,
  • humbje nga pesha,
  • fitnes,
  • kontrollin e dhimbjeve,

Por jo vetëm kaq. Ne po përpiqemi t'ju japim jo vetëm produkte, por një zgjidhje komplete, rekomandime dhe mbështëtje të personalizuar nga ekspertët Wellneo.

Këtu në Wellneo punojmë për t'ju dhënë sa më shumë kujdes për shëndetin, bukurinë natyrore, dhe për t'ju ndihmuar të ndiheni sa më mirë!

Kemi më shumë se 350 produkte nga të cilat mund të zgjidhni

Duke ditur se ka me mijëra produkte të ndryshme në treg, ne sigurohemi që të gjithë produktet janë veçanërisht të zgjedhura dhe të studiuara në mënyrë shkencore.

Nga fillimi ne kemi hedhur në treg më shumë se 350 produkte, 50 nga të cilat janë zhvilluar nga Wellneo. I kemi provuar të gjitha dhe mund të themi që të gjithë produktet janë të besueshme dhe ato do ju ndihmojnë për të arritur objektivat më shpejt.

Kush ka shëndet, ka shpresë; dhe kush ka shpresë ka gjithçka. - Thomas Carlyle

Ne shpresojmë që do jetë dhe më mirë në tëardhmen dhe t'ju ofrojmë produktet më të mira për ju dhe të dashurit tuaj.

Ekipi Wellneo