Nuk keni produkte në shportë

Provo

Politikat tona për Cookie

Të Përgjithshme

Faleminderit që keni vizituar një nga portalet e Kompanise Studio Moderna Albania Sh.p.k. Rr: Sami Frashëri, Kulla 'METROPOL' Kati 1, Tiranë, (“Studio Moderna”):

(të quajtur “Portale”).

Kjo Rregullore e Cookie aplikohet për të gjitha portalet e Studio Moderna. Duke përdorur portalet e Studio Moderna ju jeni dakord me Rregulloren e Cookie ose duke lundruar në Portal ose duke dhënë lejen në mënyrë të drejtpërdrejtë.

Studio Moderna mund të axhornoj Rregulloren e Cookie në çdo moment. Çdo ndryshim i Cookie ekzistuese do të shtohet sa më shpejt të jetë e mundur. Ju sugjerojmë ta kontrolloni sa më shpejt të jetë e mundur.

Çfarë janë cookie?

Cookie janë dokumenta në tekst të cilat ruhen në pajisjet elektronike duke lundruar në Portal. Kur lundroni sërisht në portal, Studio Moderna mund të hyj në të dhënat e pajisjes tuaj të cilat janë mbledhur nëpërmjet Cookie.

Me ndihmën e cookie Studio Moderna ju jep një shërbim më të mirë dhe me të personalizuar të portalit, ato gjithashtu ndihmojnë për analizën e përdoruesve, vizitat e loguara (me qellime analitike) dhe për një reklamim sa me efektiv (qëllime marketing)

Studio Moderna përdor në portalet e tij cookie e veta (“cookie paleve të para”) por ajo lejon dhe palet e treta të instalojnë cookiet e tyre (“cookie të paleve të treta”) në pajisjet e përdoruesve. Me këtë leje, përdoruesi është dakord të përdori cookie nga Studio Moderna dhe të palëve të treta.

Ne vazhdimisht përpiqemi tju japim me mundësitë më të mira për një eksperiencë më të mirë në portalet tona vetëm kur cookie janë të aktivizuara. Në këtë mënyrë ne e kuptojmë kur ju ktheheni përsëri në portalin tonë, sepse cookie na lejojnë të mbledhim dhe korrigjojmë gabimet, dhe në këtë mënyrë lundrimi juaj është më i shpejtë dhe më i personalizuar. Informacione shtesë do të ruhen vetëm nëse ju jeni dakord me të, për shëmbull duke plotësuar të dhënat kur porosisni një produkt ose kur regjistroheni.

Cookie nuk janë...

 • Me qëllim spiunimin e përdoruesve dhe NUK ndjekin çdo gjë që bën një përdorues
 • Viruse ose kode të dëmshme
 • Të shoqeruara me mesazhe të padëshiruara
 • Të aftër për të ndjekur komandat e tastierës (ato nuk ruajnë fjalëkalimet)
 • Ato janë me qëllimin e vetëm për të reklamuar

Tipologjitë e kodeve të përdorura nga Portalet e Studio Moderna

Ne portalet e Studio Moderna ne përdorim tipologji të ndryshme për cookie. Cookie mund të ndryshojnë nga funksioni i tyre, kohëzgjatja e vlefshmërisë dhe faqja e cila i instalon.

Cookie Funksional/Të nevojshëm

janë të domosdoshme për punimin e portalit. Pa këto cookie, portal nuk do të punoj ashtu si duhet. Për këtë qëllim nuk po ju kërkojmë aprovim specifik për këto cookie.

JsessionID Silverpop Systems Inc. Një cookie e lëshuar nga aplikacioni ASP.NET i Microsoft menaxhon seancën e përdoruesit të faqes në internet që po vizitoni dhe është baza për krijimin e faqeve në internet. Session
PHPSESSID Studio Moderna d.o.o. Sesion për pjesë të faqes në internet bazuar në gjuhën e programimit PHP. Disa pjesë të faqes sonë të internetit bazohen në gjuhë të ndryshme programimi, kështu që ne zakonisht instalojmë më shumë se një seancë. Session
store Studio Moderna d.o.o. Një cookie që tregon përmbajtjen e një faqe në internet në gjuhën e përdoruesit. 1 year
disableCookies Studio Moderna d.o.o. Një cookie që ruan informacione që një përdorues ka çaktivizuar cookies në një faqe në internet. 20 years
SmSplitCartActive Studio Moderna d.o.o. Një cookie që identifikon ose përdor një version provë të një uebsajti kur ka disa formate të ndryshme faqesh për testim. 30 days
SmSplitCartTmp Studio Moderna d.o.o. Një cookie që përdoret për të provuar formate të ndryshme të faqeve në internet. 30 days
socialquote Studio Moderna d.o.o. Një cookie që kujton përmbajtjen e karrocës së blerjes dhe e shfaq përsëri nëse përdoruesi largohet nga faqja e internetit dhe kthehet përmes lidhjes së rrjetit social. 30 days
cookieConfirmed Studio Moderna d.o.o. Një cookie që ruan pëlqimin e një përdoruesi për përdorimin e cookies në një faqe në internet. Persistent
new_session Studio Moderna d.o.o. Një cookie shtesë e sistemit që njeh seanca të ndryshme. Njohja dhe ndarja e seancës është e nevojshme për analiza dhe qëllime funksionale. Session
frontend Studio Moderna d.o.o. Autentifikimi i përdoruesit Cookie. 7 days
PREF Google Inc. Cookie Google Security. Kjo cookie ju njofton kur një faqe në internet që vizitoni është identifikuar si e rrezikshme nga google - kod me qëllim të keq, një virus, përmbajtje të papërshtatshme, etj. 2 years
adOtr Studio Moderna d.o.o. Përdoret për të zbuluar spam dhe për të përmirësuar sigurinë e faqes në internet Session
altutgv2 Studio Moderna d.o.o. Përdoret për të zbuluar spam dhe për të përmirësuar sigurinë e faqes në internet Persistent
CACHED_FRONT_FORM_KEY Studio Moderna d.o.o. Siguron Vizitorët Sing Sing-Security duke parandaluar falsifikimin e kërkesës ndër-site. Tha është cookie është thelbësore për sigurinë e faqes në internet dhe vizitorit. Session
PRLST Studio Moderna d.o.o. Përdoret për të zbuluar spam dhe për të përmirësuar sigurinë e faqes në internet Session
sbbi Studio Moderna d.o.o. Kontrolloni cookie të përdorur në lidhje me Conten T Dorëzimi i Uebfaqes Netw Ork (CDN). Session
sp_lit Studio Moderna d.o.o. Përdoret për të zbuluar spam dhe për të përmirësuar sigurinë e faqes në internet 1 day
spcsrf Studio Moderna d.o.o. Siguron sigurinë e shfletimit të vizitorëve duke parandaluar falsifikimin e kërkesës ndër-site. Tha është cookie është thelbësore për sigurinë e faqes në internet dhe vizitorit. 1 day
SPSE Studio Moderna d.o.o. Siguron sigurinë e shfletimit të vizitorëve duke parandaluar falsifikimin e kërkesës ndër-site. Tha është cookie është thelbësore për sigurinë e faqes në internet dhe vizitorit. Session
UTGv2 Studio Moderna d.o.o. Përdoret për të zbuluar spam dhe për të përmirësuar sigurinë e faqes në internet. Nuk i ruan të dhëna specifike të vizitorëve. 179 days
cnv Studio Moderna d.o.o. Regjistrat në memorie të ID Selenium-Server për secilën seancë në vazhdim Persistent
cookieImplicit Studio Moderna d.o.o. Cookie që ruan klientët pëlqim të nënkuptuar. 29 days
csr Studio Moderna d.o.o. Regjistrat në memorie të ID Selenium-Server për secilën seancë në vazhdim Persistent
new_session Studio Moderna d.o.o. Një cookie shtesë e sistemit që njeh seanca të ndryshme. Njohja dhe ndarja e seancës është e nevojshme për analiza dhe qëllime funksionale. Session
otr Studio Moderna d.o.o. Përdoret për të zbuluar spam dhe për të përmirësuar sigurinë e faqes në internet Persistent
SEARCH_SAMESITE Google Inc. Lejoni serverët të zbusin rrezikun e CSRF dhe sulmet e rrjedhjes së informacionit duke pohuar se një cookie e veçantë duhet të dërgohet vetëm me kërkesa të iniciuara nga i njëjti fushë e regjistrueshme. 3 months
VIEWED_PRODUCT_IDS Studio Moderna d.o.o. Cookie përcakton numrin e identifikimit të produkteve të vizituara në dyqanin online. Session
CART Studio Moderna d.o.o. Informacione për produktin e karrocave Cookie Session

Cookie Funksional

janë ato cookie të cilat përmirësojnë eksperiencën në Portal, megjithatë një veprim është i nevojshëm për këtë cookie që të ngarkohet në pajisjen tuaj

VIEW Silverpop Systems Inc. Përdor softuerin e automatizuar të marketingut Silverpop për të zbatuar një aplikacion drejtori. 3 years
sliderk2c_stayClosed Klick2Contact EU Ltd Kjo cookie është e diferencuar kur shiriti i reklamave për tiparin Klick2Call të përdoruesit është i mbyllur dhe nuk shfaqet më. Session
SmExtFloater[#], SmExtFloater[][visitTime], SmExtFloater[ID] Studio Moderna d.o.o. Një cookie funksionale që menaxhon shiritin e reklamave lundruese të një faqe në internet. Kjo cookie kujton vetëm nëse shfaqet flamuri dhe çfarë duhet të shfaqet. 30 days
email Studio Moderna d.o.o. Një cookie që kujton adresën e postës elektronike që futni kur blini dhe regjistroheni në faqen tonë të internetit. 1 year
TawkConnectionTime Tawk.to Një grup cookies të krijuara nga tawk.to chat live që lejon komunikimin midis operatorit dhe përdoruesit. Session
__cfduid Tawk.to Falë kësaj cookie, njerëzit mund të ndihmohen në mënyrë informative nëse kanë probleme ose u përgjigjen pyetjeve të tyre në dritaret e bisedës. Këto cookie gjithashtu ndihmojnë për të gjeneruar statistika në lidhje me sjelljen e vizitorit në faqen e internetit, e cila nga ana tjetër ju lejon të bëni një faqe në internet që përputhet me dëshirat e tyre. 1 year
ss Tawk.to Falë kësaj cookie, njerëzit mund të ndihmohen në mënyrë informative nëse kanë probleme ose u përgjigjen pyetjeve të tyre në dritaret e bisedës. Këto cookie gjithashtu ndihmojnë për të gjeneruar statistika në lidhje me sjelljen e vizitorit në faqen e internetit, e cila nga ana tjetër ju lejon të bëni një faqe në internet që përputhet me dëshirat e tyre. 1 year
tawkUUID Tawk.to Falë kësaj cookie, njerëzit mund të ndihmohen në mënyrë informative nëse kanë probleme ose u përgjigjen pyetjeve të tyre në dritaret e bisedës. Këto cookie gjithashtu ndihmojnë për të gjeneruar statistika në lidhje me sjelljen e vizitorit në faqen e internetit, e cila nga ana tjetër ju lejon të bëni një faqe në internet që përputhet me dëshirat e tyre. 11 years
Tawk_[#] Tawk.to Një grup cookies të krijuara nga tawk.to live chat që dallojnë bisedën midis operatorit dhe përdoruesit. 12 years
twk_idm_key Tawk.to Lejon faqen e internetit të rikuperojë vizitorin, në mënyrë që të optimizojë funksionalitetin e kutisë chat. Session
_hjIncludedInPageviewSample Hotjar Ltd. Vendosni për të përcaktuar nëse një përdorues është përfshirë në marrjen e mostrave të të dhënave të përcaktuara nga kufiri i faqes tuaj të faqes tuaj. 30 minutes
esScriptStatus Studio Moderna d.o.o. Përdoret për të kontrolluar nëse shfletuesi lejon ruajtjen e të dhënave të seancës. Persistent
esState Studio Moderna d.o.o. Përdoret për të gjurmuar produktet në karrocë dhe produkte të shikuara nga klienti, për të optimizuar rekomandimet e produkteve dhe për të ndjekur konvertimet me produkte të rekomanduara. Persistent
twk_uuid_# Tawk.to Një identifikues unik i ruajtur si një cookie që na lejon të bashkëveprojmë me ju përmes sistemit tonë të bisedave në internet, një sistem të integruar të palëve të treta. 6 months

Analitike

Cookie Analitike të Paleve të Para dhe Cookie Analitike të Paleve të Treta, të cilat lidhen me kriteret që vijojnë: a) Kontrata të përfunduara me palët e treta, të cilat sigurojnë mbledhjen e të dhënave do të përdoren vetëm për qëllimet e analizave të Studio Moderna; b) Të dhënat anonime. Për këto cookie analitike, nuk është e nevojshme aprovimi; sidoqoftë përdoruesi i Portalit mund ti çaktivizojë ato.

_ga Google Inc. Një identifikues unik unik për të gjithë shfletuesit që lejon përdoruesit të ndjekin trafikun në faqen e internetit të një përdoruesi. 2 years
_gid Google Inc. Kjo cookie regjistron një ID unike që përdoret për të përpiluar statistikat në lidhje me përdorimin e një vizitori në faqen e internetit. Session
_gat_UA-[#] Google Inc. Një cookie që kufizon numrin e pyetjeve që Google mund të bëjë. Session
_dc_gtm_UA-[#] Google Inc. Google Analytics Cookie. Session
CONSENT Google Inc. Një cookie që ruan pëlqimin e përdoruesit për të përdorur domenin aktual. 21 years
DV Google Inc. Kjo cookie gjurmon përdorimin e shtojcave të Google. Session
1P_JAR Google Inc. Këto cookie përdoren për të mbledhur statistikat e faqes në internet dhe për të ndjekur normat e konvertimit. 30 days
com.silverpop.iMAWebCookie Silverpop Systems Inc. Një cookie analitike e palëve të para që ruan informacione rreth raporteve të E-News, postë elektronike, etj. Dërguar nga sistemi. 1000 days
com.silverpop.iMA.page_visit Silverpop Systems Inc. Një cookie analitike e palëve të para që grumbullon viziton në një nën-faqe të një faqe në internet. 20 minutes
com.silverpop.iMA.session Silverpop Systems Inc. Një cookie e palëve të para të analitikës që është instaluar në fillim të një seance në internet për të mbledhur dhe regjistruar shikime të faqeve gjatë secilës seancë. 20 minutes
ts_event_cex Studio Moderna d.o.o. Kjo cookie regjistron burimin (fushatën, kanalin, partnerin) përmes së cilës vizitori arrin në faqe. Cookie regjistron vetëm burimin e vizitës pa informacione të mëtejshme në lidhje me vizitorin. Session
smtos Studio Moderna d.o.o. Kjo cookie monitoron se sa kohë përdoruesi ka qenë në faqen e internetit. 1 year
personalid Studio Moderna d.o.o. Një cookie analitike që i jep secilit vizitor për herë të parë në faqen tonë të internetit një numër unik identifikimi. 1 year
med Studio Moderna d.o.o. Kjo cookie regjistron se çfarë kanali arriti përdoruesi në faqen tonë të internetit - përmes postës elektronike, reklamave të banderolave, postimit të sponsorizuar, etj. 1 year
src Studio Moderna d.o.o. Një cookie e brendshme analitike që ruan burimin e mbërritjes së një përdoruesi në një pjesë specifike të një faqe në internet. Të dhënat e mbledhura nga cookie janë grumbulluar dhe nuk ndryshojnë midis përdoruesve të ndryshëm. Session
ts_event_referrer Studio Moderna d.o.o. Kjo cookie regjistron burimin (fushatën, kanalin, partnerin) përmes së cilës vizitori arrin në faqe. Cookie regjistron vetëm burimin e vizitës pa informacione të mëtejshme në lidhje me vizitorin. Session
ts_event_src Studio Moderna d.o.o. Kjo cookie regjistron burimin (fushatën, kanalin, partnerin) përmes së cilës vizitori arrin në faqe. Cookie regjistron vetëm burimin e vizitës pa informacione të mëtejshme në lidhje me vizitorin. Session
referrer Studio Moderna d.o.o. Kjo cookie regjistron burimin (fushatën, kanalin, partnerin) përmes së cilës vizitori arrin në faqe. Cookie regjistron vetëm burimin e vizitës pa informacione të mëtejshme në lidhje me vizitorin. 3 months
__sreff Studio Moderna d.o.o. Një cookie që përmban informacione në lidhje me faqet e internetit që vizitoni dhe kohën e kaluar në faqen e internetit. Session
cex Studio Moderna d.o.o. Një cookie që identifikon burimin e ardhjes së një vizitori në Google, Facebook, ose fushata të ngjashme. 1 year
__reff Studio Moderna d.o.o. Cookie për të ndjekur burimin kur ndërroni faqet në internet. 30 days
__qca Studio Moderna d.o.o. Mbledh të dhëna anonime në lidhje me vizitat në uebfaqe të një përdoruesi (të tilla si numri i vizitave, koha e kaluar në faqen e internetit dhe faqet e ngarkuara) për të gjeneruar raporte të nevojshme për të optimizuar përmbajtjen e faqes në internet. 1 year
iutk Studio Moderna d.o.o. Issuu Cookie, e cila ju lejon të shikoni botime interaktive dhe të monitoroni statistikat e përmbajtjes së shërbyer. 10 years
OTZ Google Inc. Kursen preferencat dhe informacionin e përdoruesit kur faqet e shfaqura lidhen me përmbajtjen nga softveri Google Maps. 1 year
SNID Google Inc. Një cookie Google që ruan preferencat dhe informacionin tuaj të softuerit të hartave të Google Maps. 6 months
NID Google Inc. Kursen preferencat dhe informacionin e përdoruesit kur faqet e shfaqura lidhen me përmbajtjen nga softveri Google Maps. 6 months
CONSENT Google Inc. Një cookie që ruan pëlqimin e përdoruesit për të përdorur domenin aktual. 21 years
_dc_gtm_UA-# Studio Moderna d.o.o. Përdoret nga Google Tag Manager për të kontrolluar ngarkimin e një etiketë skripti Google Analytics. 1 day
_ga_# Studio Moderna d.o.o. Përdoret nga Google Analytics për të mbledhur të dhëna për numrin e herë që një përdorues ka vizituar faqen e internetit, si dhe datat për vizitën e parë dhe më të fundit. 2 years
_gat Studio Moderna d.o.o. Përdoret nga Google Analytics për të mbytur normën e kërkesës 1 day
_hjAbsoluteSessionInProgress Studio Moderna d.o.o. Kjo cookie është përdorur për të llogaritur sa herë një faqe në internet është vizituar nga vizitorë të ndryshëm - kjo bëhet duke i caktuar vizitorit një ID, kështu që vizitori nuk regjistrohet dy herë. 1 day
_hjFirstSeen Studio Moderna d.o.o. Kjo cookie përdoret për të përcaktuar nëse vizitori h si vizituar faqen e internetit më parë, ose nëse është një vizitor i ri në faqen e internetit. 1 day
_hjIncludedInSessionSample Studio Moderna d.o.o. Regjistron të dhënat për sjelljen e faqes në internet të vizitorëve. Kjo përdoret për në analizën e tretë dhe optimizimin e faqes në internet. 1 day
_hjSession_# Studio Moderna d.o.o. Mbledh statistika për vizitat e vizitorit në faqen e internetit, siç është numri i vizitave, koha mesatare e kaluar në faqen e internetit dhe cilat faqe janë lexuar. 1 day
_hjSessionUser_# Studio Moderna d.o.o. Mbledh statistika për vizitat e vizitorit në faqen e internetit, siç është numri i vizitave, koha mesatare e kaluar në faqen e internetit dhe cilat faqe janë lexuar. 1 day
_hjTLDTest Studio Moderna d.o.o. Regjistron të dhënat statistikore për sjelljen e përdoruesve në faqen e internetit. Përdoret për analitikë të brendshëm nga operatori i faqes në internet. Session
collect Google Inc. Përdoret për të dërguar të dhëna në Google Analytics në lidhje me pajisjen dhe sjelljen e vizitorit. Gjurmon vizitorin nëpër pajisje dhe kanalet e marketingut. Session
History.store Studio Moderna d.o.o. Përmban një ID të Vizitorëve - kjo përdoret për të ndjekur navigimin dhe ndërveprimin e vizitorëve në faqen e internetit për optimizimin e brendshëm të faqes në internet. Session
LAST_CATEGORY Studio Moderna d.o.o. Mbledh në formim mbi të cilin produktet janë parë nga vizitori - kjo përdoret për optimizimin e navigimit të vizitorit specifik në faqen e internetit. Session
SPSI Studio Moderna d.o.o. Vendos një ID unike për seancën. Tha është lejon që faqja e internetit të marrë të dhëna për sjelljen e vizitorëve për qëllime statistikore Session
pixel.ashx Google Inc. Një identifikues unik unik për të gjithë shfletuesit që lejon përdoruesit të ndjekin trafikun në faqen e internetit të një përdoruesi. Session
APISID Google Inc. Cookies i mundësojnë Google të mbledhë informacionin e përdoruesit për videot e organizuara nga YouTube. 2 years
HSID Google Inc. Cookies i mundësojnë Google të mbledhë informacionin e përdoruesit për videot e organizuara nga YouTube. 2 years
HSID Google Inc. Cookies i mundësojnë Google të mbledhë informacionin e përdoruesit për videot e organizuara nga YouTube. 2 years
APISID Google Inc. Cookies i mundësojnë Google të mbledhë informacionin e përdoruesit për videot e organizuara nga YouTube. 2 years
UULE Google analytics Këto cookie të vendosura nga Google janë cookie reklamuese të përdorura për përcjelljen e përdoruesve dhe qëllimet e shënjestrimit të reklamave. Session
AEC Google Inc. Cookie siguron që kërkesat brenda një seance shfletimi të bëhen nga përdoruesi, dhe jo nga faqet e tjera 6 months
ga_uid Google Inc. Kjo cookie regjistron një ID unike që përdoret për të përpiluar statistikat në lidhje me përdorimin e një vizitori në faqen e internetit. Session
 

Cookie Marketing dhe Plug-in për Mediat Sociale:

 • Cookie Marketing: për këtë Cookie duhet një leje e aprovuar nga përdoruesi. Përveç rastit kur janë Cookie nga Palet e Treta nga Mediat Sociale, ku leja është dhënë në mediat Sociale.
 • Plug-in për Mediat Sociale: lejon përdoruesit me funksionet e dhëna nga social media, të cilat janë në të njëjtën linjë me opinion e komisionit EU lejojnë përjashtimin. Sidoqoftë, Studio Moderna ka përcaktuar që për këto përjashtime, përdoruesit duhet të regjistrohen në Mediat Sociale, ose në rast të kundërt një leje është e nevojshme. Në rastin kur përdoruesi e ndalon përdorimin e këtyre cookie në Mediat Sociale, këto Cookie nuk do të ngarkohen.
DSID DoubleClick Një cookie e përdorur për të shoqëruar aktivitetin tuaj me pajisje të tjera kur regjistroheni në llogarinë tuaj Google nga një pajisje tjetër. 14 days
id DoubleClick Përmban kodin unik që identifikon reklamat e Google Inc të shfaqura në pajisjen tuaj në emrin tuaj. Platforma e Reklamimit Doubleclick. Ju lejon të monitoroni performancën e reklamave tuaja dhe t'i bëni ato më të rëndësishme. 2 years
IDE DoubleClick Përmban kodin unik që identifikon reklamat e Google Inc të shfaqura në pajisjen tuaj në emrin tuaj. Platforma e Reklamimit Doubleclick. Ju lejon të monitoroni performancën e reklamave tuaja dhe t'i bëni ato më të rëndësishme. 2 years
test_cookie DoubleClick Google Inc. Një cookie e instaluar nga përdoruesi që teston nëse shfletuesi i përdoruesit mbështet cookies. Platforma e Reklamimit Doubleclick. Session
fr Facebook.com Një cookie në rrjetin social në Facebook për ofrimin e shërbimeve të ndryshme të reklamimit, përfshirë reklamat në kohë reale nga palët e treta. - Facebook Rrjetet Sociale të Facebook "Like" Cookie Button 3 months
sb Facebook.com Cookie e rrjeteve sociale në Facebook për të aktivizuar reklamat në internet. - Facebook Rrjetet Sociale të Facebook "Like" Cookie Button 18 months
c_user Facebook.com Një cookie e rrjeteve sociale në Facebook që identifikon një përdorues, aplikacion ose faqe në internet. - Facebook Rrjetet Sociale të Facebook "Like" Cookie Button 2 months
xs Facebook.com Një cookie e rrjeteve sociale në Facebook që identifikon një përdorues, aplikacion ose faqe në internet. - Facebook Rrjetet Sociale të Facebook "Like" Cookie Button 2 months
datr Facebook.com Një cookie e rrjeteve sociale në Facebook që ju njeh si përdorues. - Facebook Rrjetet Sociale të Facebook "Like" Cookie Button 2 years
csm Facebook.com Një cookie e rrjeteve sociale në Facebook që ju lejon të përdorni dritaren e bisedës në Facebook. - Facebook Rrjetet Sociale të Facebook "Like" Cookie Button 1 month
lu Facebook.com Një cookie e rrjeteve sociale në Facebook që ju lejon të regjistroheni në një kompjuter publik. - Facebook Rrjetet Sociale të Facebook "Like" Cookie Button 2 years
p Facebook.com Cookie e rrjeteve sociale në Facebook - Cookie Button "Like" Facebook Session
presence Facebook.com Një cookie e rrjeteve sociale në Facebook që ju lejon të përdorni dritaren e bisedës në Facebook. - Facebook Rrjetet Sociale të Facebook "Like" Cookie Button Session
wd Facebook.com Një cookie e rrjeteve sociale në Facebook që rregullon madhësinë e figurës në ekran. - Facebook Rrjetet Sociale të Facebook "Like" Cookie Button Session
__stid Sharethis Qëllimi i kësaj cookie është të shoqërojë përdoruesin me tema me interes bazuar në përmbajtjen e shfaqur, konsumuar dhe të përbashkët gjatë shfletimit të shfletuesit. 1 year
__sharethis_cookie_test__ Sharethis Kjo cookie monitoron aktivitetin e "klikimit të rrjedhës", që është, për shembull, faqet e internetit që vizitoni dhe lundroni dhe koha e kaluar në ato faqe. 9 months
_unam Sharethis Kjo cookie monitoron aktivitetin e "klikimit të rrjedhës", që është, për shembull, faqet e internetit që vizitoni dhe lundroni dhe koha e kaluar në ato faqe. 9 months
sc Softcube.com Numri i identifikimit të konsumatorit. 2 years
scCart Softcube.com Përdoret për të ndjekur blerjet pasi ato të shtohen në karrocë. 1 year
ysc Google Inc. Regjistron një ID unike për të mbajtur statistikat mbi të cilat videot në YouTube ka parë përdoruesi. Session
visitor_info1_live Youtube.com Një cookie në YouTube me bazë në internet që vlerëson shpejtësinë e lidhjes në internet të një përdoruesi. 8 months
__exponea_etc__ Studio Moderna d.o.o. Kjo cookie përdoret për të përcaktuar se cilat produkte ka parë vizitori. Kjo në formim përdoret për të promovuar produkte të lidhura dhe për të optimizuar efikasitetin e reklamës. 3 years
__exponea_last_session_ping_timestamp__ Studio Moderna d.o.o. Tha është cookie përdoret për të përcaktuar se cilat produkte ka parë vizitori. Ky informacion përdoret për të promovuar produkte të lidhura dhe për të optimizuar efikasitetin e reklamave. Persistent
__exponea_last_session_start_timestamp__ Studio Moderna d.o.o. Tha është cookie përdoret për të përcaktuar se cilat produkte ka parë vizitori. Ky informacion përdoret për të promovuar produkte të lidhura dhe për të optimizuar efikasitetin e reklamave. Persistent
__exponea_time2__ Studio Moderna d.o.o. Tha është cookie përdoret për të përcaktuar se cilat produkte ka parë vizitori. Ky informacion përdoret për të promovuar produkte të lidhura dhe për të optimizuar efikasitetin e reklamave. 1 day
__exponea_tracking_definition__ Studio Moderna d.o.o. Tha është cookie përdoret për të përcaktuar se cilat produkte ka parë vizitori. Ky informacion përdoret për të promovuar produkte të lidhura dhe për të optimizuar efikasitetin e reklamave. Session
_fbp Studio Moderna d.o.o. Përdoret nga Facebook për të ofruar një seri produktesh reklamimi siç janë ofertat në kohë reale nga reklamuesit e palëve të treta. 3 months
ads/ga-audiences Studio Moderna d.o.o. Përdoret nga Google Adwords për të ri-dërguar vizitorët që ka të ngjarë të shndërrohen në klientë bazuar në online të vizitorit në internet në faqet e internetit. Session
CATEGORY_INFO Studio Moderna d.o.o. Mbledh të dhëna për vizitorët. Ky informacion përdoret për të caktuar vizitorët në segmente, duke e bërë reklamën në internet më efikase. Session
exponea#settings Studio Moderna d.o.o. Mbledh të dhëna për preferencat dhe sjelljen e vizitorëve në faqen e internetit - kjo në formim përdoret për të bërë kontet dhe reklamim më të rëndësishëm për vizitorin specifik. Session
tr Facebook.com Përdoret nga Facebook për të ofruar një seri reklamash të reklamave të tilla si ofertat në kohë reale nga reklamuesit e palëve të treta. Session
xnpe_#-#-#-#-# Bloomreach, Inc Kjo cookie regjistron të dhëna për vizitorin. Në formim është se duhet të optimizoni rëndësinë e reklamës. 3 years
__exponea__sync_modifications__ Studio Moderna d.o.o. Kjo cookie përdoret për të përcaktuar se në cilin eksperiment është i angazhuar nga përdoruesi. Persistent
fbevid Studio Moderna d.o.o. Përdoret nga Facebook për të ofruar një seri reklamash të reklamave të tilla si ofertat në kohë reale nga reklamuesit e palëve të treta. Persistent
__Secure-1PAPISID Google Inc. Ndërton një profil të interesave të vizitorëve në uebfaqe për të treguar reklama përkatëse dhe të personalizuara përmes ritregimit. 2 years
SSID Google Inc. Kjo cookie përmban informacione rreth asaj se si përdoruesi përfundimtar përdor faqen e internetit dhe çdo reklamë që përdoruesi përfundimtar mund të ketë parë para se të vizitojë faqen e internetit të përmendur. 2 years
SID Google Inc. Një cookie që vërteton përdoruesit e Google parandalon hyrjet mashtruese dhe mbron të dhënat e përdoruesit nga persona të paautorizuar. 1 year
__Secure-1PAPISID Google Inc. Ndërton një profil të interesave të vizitorëve në uebfaqe për të treguar reklama përkatëse dhe të personalizuara përmes ritregimit. 2 years
SAPISID Google Inc. Një cookie e krijuar për të mbrojtur llogarinë tuaj të Google. 2 years
__Secure-3PSID Google Inc. Ndërton një profil të interesave të vizitorëve në uebfaqe për të treguar reklama përkatëse dhe të personalizuara përmes ritregimit. 2 years
__Secure-3PAPISID Google Inc. Duke synuar cookie -t. Përdoret nga qëllimet e synimeve për të ndërtuar një profil të interesave të vizitorit të faqes në internet në mënyrë që të tregojë reklama përkatëse dhe të personalizuara në Google. 2 years
SAPISID Google Inc. Një cookie e krijuar për të mbrojtur llogarinë tuaj të Google. 2 years
SSID Google Inc. Kjo cookie përmban informacione rreth asaj se si përdoruesi përfundimtar përdor faqen e internetit dhe çdo reklamë që përdoruesi përfundimtar mund të ketë parë para se të vizitojë faqen e internetit të përmendur. 2 years
__Secure-1PSID Google Inc. Duke synuar cookie -t. Përdoret nga qëllimet e synimeve për të ndërtuar një profil të interesave të vizitorit të faqes në internet në mënyrë që të tregojë reklama përkatëse dhe të personalizuara në Google. 2 years
__Secure-3PSID Google Inc. Ndërton një profil të interesave të vizitorëve në uebfaqe për të treguar reklama përkatëse dhe të personalizuara përmes ritregimit. 2 years
__Secure-3PAPISID Google Inc. Duke synuar cookie -t. Përdoret nga qëllimet e synimeve për të ndërtuar një profil të interesave të vizitorit të faqes në internet në mënyrë që të tregojë reklama përkatëse dhe të personalizuara në Google. 2 years
__Secure-1PSID Google Inc. Duke synuar cookie -t. Përdoret nga qëllimet e synimeve për të ndërtuar një profil të interesave të vizitorit të faqes në internet në mënyrë që të tregojë reklama përkatëse dhe të personalizuara në Google. 2 years
SIDCC Google Inc. Kjo cookie kryen informacione rreth asaj se si përdoruesi përfundimtar përdor faqen e internetit dhe çdo reklamë që përdoruesi përfundimtar mund të ketë parë para se të vizitojë faqen e internetit të përmendur. 1 year
SID Google Inc. Një cookie që vërteton përdoruesit e Google parandalon hyrjet mashtruese dhe mbron të dhënat e përdoruesit nga persona të paautorizuar. 1 year
__Secure-3PSIDCC Google Inc. Duke synuar cookie -t. Përdoret nga qëllimet e synimeve për të ndërtuar një profil të interesave të vizitorit të faqes në internet në mënyrë që të tregojë reklama përkatëse dhe të personalizuara në Google. 2 years
__Secure-ENID Google Inc. Për të siguruar të dhëna të nënshkruara në mënyrë dixhitale dhe të koduara nga Google ID unike dhe të ruani kohën më të fundit të hyrjes që përdor Google për të identifikuar vizitorët, për të parandaluar përdorimin mashtrues të të dhënave të hyrjes dhe për të mbrojtur të dhënat e vizitorëve nga palët e paautorizuara. Kjo gjithashtu mund të përdoret për qëllime për qëllime për të shfaqur përmbajtje të reklamimit përkatës dhe të personalizuar. 1 year

Të menaxhosh lejet e Cookie

Vendimi për të lejuar portalet që të përdorin ose jo Cookie është në dorën tuaj, dhe duhet patur parasysh që ato funksionojnë në mënyrë optimale vetëm kur Cookie në browserin tuaj ose në portalin tonë janë të aktivizuara.

Nëse dëshironi të çaktivizoni Cookie mund ta bëni këtë gjë në impostimet e privacy. Gjithsesi, edhe nëse çaktivizoni Cookie, ajo nuk do të ndikojë cookie e nevojshmetë cilat instalohen pamvarësisht vendimit tuaj.

Çaktivizimi i përkohshëm i Cookie

 • Mozilla Firefox
  Përdorni funksionin »Private Browsing«. Në fillim, shtyp butonin »Alt«. Kjo hap barrën e menusë dhe tek menuja »Tools« zgjidhni »Private Browsing« ose shtypni kombinimin e butonave »Ctrl + Shift + P«.
 • Google Chrome
  Përdorni funksionin »New Incognito Window«. Ju mund të aktivizoni një dritare të re me kombinimin »Ctrl + Shift + N«.
 • Internet Explorer
  Me funksionin e quajtur »InPrivate« lejon lundrimin në Internet Explorer pa u larguar. Në fillim shtypni butonin »Alt« në browser. Kjo do të hapi barrën e menusë dhe në menu »Tools« zgjidhni »Browsing InPrivate« ose shtyp kombinimin »Ctrl + Shift + P«.
 • Apple Safari
  Klikoni në »Settings« dhe zgjidhni »Private Browsing«. Duke klikuar në butonin »OK« pjesën »Private« do ju dali në anën e djathtë të barrës.
 • Opera
  Klikoni në logon e browser në cep lart majtas. Kërkoni për butonin »Tab and Windows« dhe zgjidhni »New Private Window« ose shtypni kombinimin »Ctrl + Shift + N«.

Fshirja Përfundimtare e Cookie

 • Mozilla Firefox
  Klikoni ikonën »Firefox« (lart djathtas), zgjidhni »Options« dhe klikoni butonin »Privacy«. Shtypni »History« në dritare »Firefox Should:« zgjidhni »Use Custom Settings for History« dhe çekoni opcionin »Allow Sites to Set Cookies«. Nëse është e nevojshme ju mund të aktivizoni opcionin »Always use private browsing«. Ju mund të fshini Cookie e regjistruara me një klik në »Firefox« (lart djathtas), zgjidhni »Options« dhe klikoni butonin »Privacy«. Shtypni »History« në dritare »Firefox Should:« zgjidhni »Use Custom Settings for History«, »Show cookies» dhe pastaj «Remove All Cookies«. Për më shumë info klikoni këtu.
 • Google Chrome
  Klikoni në ikonën Chrome, zgjidhni »Settings«, klikoni në »Show Advanced Settings« në fund të faqes zgjidhni »Content Settings« në seksionin »Privacy«. Zgjidhni opcionin »Block Cookies and Other Site Data« dhe klikoni butonin »Done«. Ju mund të fshini dhe cookie që aktualisht janë ruajtur në ikonën e menus Chrome, dhe zgjidhni »Settings«, klikoni në »Show Advanced Settings« dhe tek »Privacy» zgjidhni »Delete Browsing History«. Për më shumë info klikoni këtu.
 • Internet Explorer
  Për të çaktivizuara Cookie, klikoni në »Tools« dhe zgjidhni tabin »Privacy«. Klikoni në butonin »Advanced« dhe zgjidhni opsionin për të çaktivizuar menaxhimin automatik të cookie dhe bëjini të dy vlerat në »Block«. Konfirmoni duke klikuar butonin »OK«. Ju mund të fshini dhe Cookie e ruajtura duke klikuar në »Tools«, »Deleting« dhe pastaj »Delete«. Për më shumë info klikoni këtu.
 • Apple Safari
  Kliko ikonën »Safari«, zgjidh »Preferences« dhe kërko »Privacy«. Tek »Block cookies« aktivizo opsionin dhe konfirmo duke klikuar butonin »OK«. Për të fshirë Cookie e ruajtura klikoni ikonën »Safari«, zgjidhni »Preferences« dhe kërkoni »Privacy«. Zgjidhni të gjithë portalet dhe klikoni »Remove All«. Për më shumë info klikoni këtu.
 • Opera
  Kliko në logon në browser (cepi lart majtas, kërko për »Settings« dhe zgjidh »Preferences«. Kërkoni nën butonin »Advanced« për »Cookies« dhe zgjidhni opsionin »Never accept cookies«. Konfirmo duke klikuar butonin »OK«. Për të fshirë Cookie e ruajtura, klikoni logon në browser në cepin lart majtas, dhe kërkoni për »Settings« dhe zgjidh »Preferences«. Kërko në butonin »Advanced« për »Cookies« dhe opsionin »Delete All Cookies«. Për më shumë info klikoni këtu.

Përpara së të vendosni të fshini përgjithmonë Cookie, mos harroni që dokumentat cookie janë në kompjuterin tuaj për t’ju dhënë një eksperiencë më të mirë, më miqësore, më të shpejtë dhe të drejtpërdrejtë.

Ndrysho opsionet e Cookie: