Nuk keni produkte në shportë

Provo

Bëhu anëtar Club5* dhe eja në botën e uljeve!

Avantazhet kur porosisni online.

* Bëhu anëtar

Kyçu

Bashkohu me anëtarësimin më besnik të Club 5*!

Bëhu tani anëtar Club 5* dhe do të merrni një dhuratë.

Vendosni numrin tuaj të kartës Club 5* dhe merrni një dhuratë 

Nëse bëheni anëtar Club5, ju mund të keni avantazhe të tjera!

Bëhu klient CLUB5 dhe merr super ulje:

 • Ulje çmimi posaçërisht për ju
 • 4 kupona me vlerë 500 lekë secili
 • 1 kupon për transport FALAS
 • Prioritet në shpërndarjen e produkteve
 • Transport në çdo qytet të SHQIPËRISË
 • Bli Club5 me cmimin 2.990 Leke dhe merr 1 Dhuratë.
 
 

Nëse jeni tashmë një anëtar i Club mund të aktivizoni anëtarësimin në menunë e 'Llogarisë tuaj' .Kyçu ose krijo një llogari tani!

Karta ime Club5 *?

Club5* rezervon për klientët besnikë surpriza. Shumëllojshmëri kuponash për çdo rast, ulje çmimi posaçërisht për ju çdo muaj, prioritet në shpërndarjen e produkteve. 30.000 KLIENTË NË SHQIPËRI

 

Pse duhet të anëtaresohem në Club5?

Si anëtar i kartës Club 5* ju do të keni shumë avantazhe gjatë periudhës 1 vjeçare.

5 arsye për tu bërë anëtar i Club5

 • Ulje çmimi posaçërisht për ju
 • 4 kupona me vlerë 500 lekë secili
 • 1 kupon për transport FALAS
 • Prioritet në shpërndarjen e produkteve
 • Transport në çdo qytet të SHQIPËRISË

 

Si mund ta përdor kartën Club5*?

Lidhja është aq e thjeshtë sa dhe karta për tu përdorur

Nëse dëshironi të bëheni anëtar Club5* ju duhet vetëm të shtoni kartën Club 5* në shportën tuaj.

Nëse keni ndonjë pyetje, sygjerime apo komente, ju lutem na kontaktoni në adresen tonë të e-mail, vizitoni një nga dyqanet tona, ose na telefononi. Ne jemi në dispozicion tuaj. Kontaktoni në: 04 451 44 00;