Nuk keni produkte në shportë

Provo

Guidat për pastrimin e shtëpisë shpejt dhe lehtë

Shtepi e rregullt, e paster dhe pa rremije me produktet e Top Shop eshte me e lehte!

Shtëpia është vendi ku ne zakonisht shpenzojë më shumë kohë, kështu që është shumë e rëndësishme që ekziston një ndjenjë e madhe. Nese pastrimi i shtepise ju merr shume kohe dhe durim, ne Top shop ju do te gjeni produkte te sigurta dhe praktike per nje shtepi ta paster!

Shtëpi e rregullt, e pastër & pa rremije me produktet e Top Shop është më e lehtë!

Shtëpia është vendi ku ne zakonisht shpenzojë më shumë kohë, kështu që është shumë e rëndësishme që ekziston një ndjenjë e madhe.

Nese pastrimi i shtepise ju merr shume kohe dhe durim, ne Top shop ju do te gjeni produkte te sigurta dhe praktike per nje shtepi ta paster!

 

1. Fshesa thithëse Shark – nuk humbë fuqinë dhe ka sistem plotësisht të mbyllur

Çertifikuar nga Fondacioni Britanik kundra Alergjive për Teknologjine e saj unike anti alergjike, Shark Navigator Lift-Away është vërtetuar shkencërisht që redukton ekspozimin ndaj alergjenëve, duke ndaluar dhe bllokuar 99.9% të pluhurit dhe alergjenëve në brendësi të vakumit, dhe nuk i lejon të dalin në ajrin ku merrni frymë. Kjo është pajisja më e re kundër pluhurit në shpi dhe për ata që vuajnë nga alergjitë e ndryshme.
Shark Navigator Lift-Away është thithësja që nuk humbë fuqinë dhe ka sistem plotësisht të mbyllur! Sistemi i shkëlqyer për njerëzit me alergji, pasi asnjë grimë pluhur nuk do të kthehet prapë në ajrin tuaj!

 


2. Pastroni dhe higjenizoni me Shark

Fshesa Shark nxjerr avull me komandën tuaj, duke i dhënë mbulesës së mikrofibrave sasinë e duhur të avullit. Mbulesa ruan nxehtësinë për të pastruar dhe higjenizuar me efikasitet nga të dyja anët. Me një depozitë me kapacitet më të madh, me kabëll të gjatë elektrik, 3 koka që ndërrohen lehtë dhe me pastrim të dyanshëm, ju mund të pastroni më tepër dhe më shpejtë se asnjëherë tjetër!
Teknologjia e re e Shark Steam Pocket Mop me xhepin e dyanshëm. Në xhepin e dyanshëm injektohet avull shumë i nxehtë i cili del nga të dyja anët. Avulli qarkullon mbi të gjithë sipërfaqen e xhepit për të ruajtur temperaturën higjenizuese për një pastrim dhe higjenizim të vërtetë të dyshemeve tuaja. Duke qënë e dyanshme, avulli avullon pothuajse menjëherë dhe sipërfaqja e pastruar thahet në sekonda. Jo vetëm kaq por thjesht kthejeni pastruesen nga ana tjetër për të pastruar dyfishin e sipërfaqes.