Nuk keni produkte në shportë

Provo

3 gjërat që çiftet e lumtura bëjnë çdo ditë

Disa çifte janë thjesht të lumtur. Ne të gjithë i njohim ata - gjyshja dhe gjyshi juaj, të cilët kanë udhëtuar përgjatë jetës së bashku për më shumë se 60 vjet, shoku juaj më i mirë që ka qenë mbi hënë për të pasur të dashurin më të madh në botë për 10 vjet dhe prindërit tuaj të cilët janë po aq të dashuruar sa ishin ditën e parë. Çfarë kanë të përbashkët të gjitha këto çifte? A është një marrëdhënie e lumtur thjesht një rastësi? Kemi pyetur çiftet më të lumtura që mund të gjejmë dhe kemi kuptuar se të gjithë i bëjnë këto 3 gjëra ...

Disa çifte janë thjesht të lumtur. Ne të gjithë i njohim ata - gjyshja dhe gjyshi juaj, të cilët kanë udhëtuar përgjatë jetës së bashku për më shumë se 60 vjet, shoku juaj më i mirë që ka qenë mbi hënë për të pasur të dashurin më të madh në botë për 10 vjet dhe prindërit tuaj të cilët janë po aq të dashuruar sa ishin ditën e parë. Çfarë kanë të përbashkët të gjitha këto çifte? A është një marrëdhënie e lumtur thjesht një rastësi? Kemi pyetur çiftet më të lumtura që mund të gjejmë dhe kemi kuptuar se të gjithë i bëjnë këto 3 gjëra ... Rezulton se sekreti i suksesit është kryesisht komunikimi. Duket shumë e thjeshtë (dhe jashtëzakonisht e dukshme), por për fat të keq, ne tentojmë të komunikojmë shumë pak këto ditë. Ne jemi shumë të zënë, shumë të lodhur, po ndodh shumë, jetojmë jetën në mediat sociale dhe në internet dhe shpesh harrojmë komunikimin e vërtetë që supozohet të mbajë marrëdhëniet tona të shëndetshme. Nëse dëshironi ta shijoni marrëdhënien tuaj në vitet e ardhshme, është e rëndësishme të mësoni se si të komunikoni me efikasitet.
Secili dhe çdo çift i lumtur që kemi pyetur në lidhje me menaxhimin për të ruajtur mardhënien e duhur për vite e vite na dha këto tregues.

# 1: Shprehni emocionet dhe nevojat tuaja.

Partneri juaj nuk mund ta lexojë mendjen tuaj, prandaj është e rëndësishme që të tregoni qartë se çfarë kërkoni në marrëdhënien tuaj - dhe atë që nuk dëshironi. Jini të qartë kur shprehni ndjenjat, qofshin ato pozitive ose negative, dhe sigurohuni që ju të dy gjithmonë e dini se ku qëndroni. Ndonjëherë mund të mendoni se partneri juaj duhet të dijë se çfarë doni ose si ndiheni - por mbajeni mend njëherë e përgjithmonë: nuk është e mundur. Ju duhet të mësoni të flisni për emocionet dhe nevojat tuaja.

# 2: Jini plotësisht të ndershëm.

Në fund të fundit, nëse nuk mund të jesh i ndershëm me personin me të cilin ndan jetën, kur mund të jesh i ndershëm? Në një marrëdhënie, duhet të jeni tërësisht, ndonjëherë brutalisht të ndershëm dhe të hapur. Kjo vlen për gjëra të vogla, të tilla si sa e urreni kolegun tuaj të ri, si dhe për gjëra të mëdha dhe të rëndësishme që luajnë një rol të madh në jetën tuaj. Sa më i ndershëm të jeni, aq më të afërt dhe më e mirë do të jetë marrëdhënia juaj.

# 3: Shprehja e ndjenjave është e rëndësishme - por edhe dëgjimi është i rëndësishëm

Ka dy persona në çdo marrëdhënie, dhe të dy janë njësoj të rëndësishëm. Ju keni mësuar të shprehni emocionet tuaja, gjë që është shumë e rëndësishme, por është po aq e rëndësishme që të dëgjoni atë që partneri juaj ka për të thënë. Në të njëjtën kohë, përpiquni të kuptoni fjalët e tyre dhe t'i merrni në konsideratë. Mbani mënd se nuk jeni të përsosur dhe se partneri juaj mund të presë që të bëni disa ndryshime. Nëse mund ta bëni këtë dhe të bëni një hap përpara së bashku, ndoshta keni ardhur përpara një jete shumë të ndritur.