"/>

Linja Rovus Nano

Mbroni çdo pjesë të shtëpisë tuaj

Nano Line Product

Përjetoni pastrim të thellë efikas në nivel nano

 

Linja inovative Rovus Nano është hapi tjetër në evolucionin e pastrimit. Produktet efektive, eko-miqësore dhe kursimi i parave do të krijojnë një shtëpi më të mirë, më të pastër dhe më të sigurt për ju dhe familjen tuaj.

 
 
  • Eleminon deri në 99.9% të baktereve dhe viruseve

  • Eko-miqësore

  • Ekonomike

 
 

Katër sisteme, teknologji efektive dhe fuqia më e mirë e pastrimit - Linja Rovus Nano na mundëson të sigurojmë një mjedis më të shëndetshëm, më të sigurt dhe më të këndshëm.

 
Avulli Nano

Grimcat nano janë të padukshme për syrin tuaj, por mund të jenë të dëmshme. Teknologjia e përparuar me avull nano duke përdorur fuqinë e natyrës vret 99,95% të baktereve dhe mikrobeve. Për shkak të madhësisë së tyre nano, teknologjia Rovus nano avullon grimcat lehtë, duke depërtuar thellë në nivelin nano të një materiali. Ai eleminon bakteret në një nivel që grimcat normale të avullit nuk mund të arrijnë.

Nano steam tehnology

Avulli Nano

 
 
Filtrimi HEPA H13

Rreziqet e fshehura të ajrit që rrethojnë shtëpinë tuaj kërkojnë një zgjidhje plotësisht efektive 360°. HEPA 13 me cilësi të lartë që ofron 99,95% efikasitet dhe kap edhe grimcat më të vogla nano ndërsa trajtimi shtesë antibakterial eliminon kërcënimet e padukshme dhe krijon një shtëpi më të sigurt.

Mbroni shtëpinë tuaj

Filtrimi HEPA H13

 
 
 
Jonizimi

Pluhuri, bakteret, poleni, tymi dhe alergjenët e tjerë janë disa nga grimcat që gjënden në shtëpinë tuaj. Krijimi i joneve negative dhe nxjerrja e joneve pozitive nga qarkullimi krijon një mjedis më të sigurt. Linja Rovus nano prodhon jone negative me cilësinë më të lartë. Ata nxjerrin hidrogjen nga guaska proteinike e virusit dhe kështu i eleminojnë ato lehtësisht pa përdorimin e kimikateve. Heqja e mikrobeve dhe alergjenëve në një mënyrë 100% të sigurt, të shëndetshme dhe miqësore me mjedisin.

Krijoni një ambjent të sigurtë

Jonizimi

 
 
Drita UV-C

Grimcat nano janë gjithandej, në ajrin që thithim, sipërfaqet tona dhe madje edhe në dyshekët tanë. Drita UV-C vret 99,9% të mikroorganizmave gjatë kontaktit, duke eleminuar rreziqet e padukshme në shtëpinë tuaj. Krijoni një shtëpi të sigurt, pa viruse dhe baktere për mirëqenien e familjes tuaj.

Flini pa u shqetësuar

Dritë UV-C

 
 
 

Gati për të provuar të gjitha avantazhet e produkteve efektive të linjës Rovus Nano?