Nuk keni produkte në shportë

Provo

Festat e Fundvitit

Festat e Fundvitit

Zgjidhni dhuratat ideale për këto festa

DERI
-70%
Oferta të vlefshme:
[banner_timer]
 

Uljet Black Friday

Uljet Black Friday

Dita e Fundit e ofertave

-80%
Ofertat të vlefshme edhe:
[banner_timer]
 

Hekur me avull Rovus Rovus Bluepower

Sasitë kanë mbaruar
Photo
Video
-50%

Hekurosja nuk ka qënë kurrë kaq e lehtë. Hekuri Rovus ka një shumëllojshmëri funksionesh.

 • Me avull & Me sprucim
 • Depozitë uji: 280ml
 • Buton për vetëpastrim
 • Fiket automatikisht
 • Pllakë qeramike
 • Sistem anti-kalkare

 

Hekur me avull Rovus Rovus Bluepower

Çmimi: 9,990 Lekë


Oferta: 4,995 Lekë

Zgjidh opsionin
Nuk ka sasi. Ju lutem na kontaktoni në: 04 451 44 00
 • Më shumë
 • Detajet e produktit
Më shumë

Hekurosja nuk ka qënë kurrë kaq e lehtë. Hekuri Rovus ka një shumëllojshmëri funksionesh.

 • Me avull & Me sprucim
 • Depozitë uji: 280ml
 • Buton për vetëpastrim
 • Fiket automatikisht
 • Pllakë qeramike
 • Sistem anti-kalkare

 

Më shumë
Detajet e produktit

Hekuri i rrobave Rovus Bluepower me 3 mënyra për fikje automatike, siguri maksimale dhe djegja e rrobave në mënyrë aksidentale nuk do të jetë më e mundur. Gjithashtu ka edhe një ekran LCD ku ju mund të zgjidhni letësisht temepraturën për më shumë lehtësi në hekurosje.

Sistem vetë-pastrimi

Ky buton ndihmon në pastrimin dhe eleminimin e kalciumit në dhomat e avullit. Nëse uji që ju përdorni është shumë i rëndë, përdorni këtë funksion përafërsiht çdo 2 javë.

 • Mbushni depozitën e ujit. Vendosni hekurin në prizë dhe vendosni temperaturën në pozicionin LINEN.
 • Pas kohës së nevojshme për ngrohje, hiqeni nga priza dhe mbajeni mbi lavaman.
 • Shtypni butonin "Self Clean" dhe tundeni hekurin me ngadalë derisa uji dhe avulli të dalë jashtë.
 • Kur hekuri të ndaloj së pikuari, lironi butonin, dhe vendoseni hekurin në prizë derisa uji të avullojë.

Anti-Kalkare

Paketa anti-kalkare eshte dizenjuar ne menyre qe te reduktoje zhvillimin e saj gjate procesit te avullit, duke ndihmuar per te rritur jetegjatesine e hekurit.

Nuk pikon

Hekuri me avull ka një sistem i cili nuk lejon ujin të pikoj në kohën që uji është i ftohtë dhe nuk mund të nxjerrë avull. Ju nuk ju duhet të aktivizoni asgjë. Gjatë punës ky sistem do të lëshojë një tingull, praktikisht gjatë nxehjes ose gjatë ftohjes. Kjo është krejtësisht normale dhe tregon që sistemi po funksionon në mënyrën e duhur.

3 mënyra për fikje automatike

Hekuri do të fiket në mënyre atomatike nëse nuk është duke u përdorur edhe pse do të jetë në prizë. Pasi ta vendosni në prizë, ky funksion do te jetë inaktive për 2.5 minutat e para në mënyre qe ti japë kohë paisjes të arrijë temperaturën e kërkuar.

Fikje automatike ne pozicion horizontal dhe mbeshtetes

 • Hekuri do te fiket ne menyre automatike pas 30sekondash nese hekur eshte ne pozocion horizontal ose mbeshtetes.
 • Ekrani do te tregoje simbolin e pauzes dhe drita do te jete e fikur.
 • Thjeshte ju duhet te levizni hekur qe te filloni hekurosjen.

FIkje automatike ne pozicion vertikal

 • Hekuri do te fiket ne menyre automatike pas 8 minutash nese eshte ne pozicion vertikal.
 • Ekrani do te shfaqi fikje automatike(auto-off) dhe drita do te jete e fikur.
 • Thjeshte levizni hekurin nese deshironi te vazhdoni hekurosjen.

Shenim: Hekurit i duhet te pakten 60sekonda per te arritur temperaturen e meparshme.

Plake qeramike per me shume lehtesi ne hekurosje.

ROVUS BLUEPOWER STEAM IRON WITH LCD G1

Vlerësimet e klientëve 0 Vlerësime

Si e vlerësoni këtë Produkt? *

1 1 yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star