Nuk keni produkte në shportë

Provo

Dita e dashurisë!

Dita e dashurisë! - Në dashuri me uljet e Shën Valentinit

Në dashuri me uljet e Shën Valentinit

14%
Ofertat janë të vlefshme deri:
[banner_timer]
 

Furçë Dhëmbësh me bateri

Sasitë kanë mbaruar
Photo
Video
-90%

Jeni duke kërkuar për mënyrën më të mirë për kujdesin ndaj dhëmbëve? Atëherë ju duhet furça e dhëmbëve Wellneo Sonic Toothbrush, një pajisje inovative për kujdesin e përditshëm të dhëmbëve. Furça e dhëmbëve me një teknikë revolucionare për higjenën orale, familjare për çdo moshë dhe gjini.

Furçë Dhëmbësh me bateri

Çmimi: 5,980 Lekë


Oferta: 598 Lekë

Zgjidh opsionin
Nuk ka sasi. Ju lutem na kontaktoni në: 04 451 44 00
  • Më shumë
  • Detajet e produktit
Më shumë

Jeni duke kërkuar për mënyrën më të mirë për kujdesin ndaj dhëmbëve? Atëherë ju duhet furça e dhëmbëve Wellneo Sonic Toothbrush, një pajisje inovative për kujdesin e përditshëm të dhëmbëve. Furça e dhëmbëve me një teknikë revolucionare për higjenën orale, familjare për çdo moshë dhe gjini.

Më shumë
Detajet e produktit

Kujdesi i duhur për dhëmbët

Jeni duke kërkuar për mënyrën më të mirë për kujdesin ndaj dhëmbëve? Atëherë ju duhet furça e dhëmbëve Wellneo Sonic Toothbrush, një pajisje inovative për kujdesin e përditshëm të dhëmbëve. Furça e dhëmbëve me një teknikë revolucionare për higjenën orale, familjare për çdo moshë dhe gjini. Studimet kanë treguar se personat që përdorin këto furça kanë më pak probleme me mishrat e dhëmbëve.

Wellneo Sonic Toothbrush

Fuqi e lartë për rezultate më të mira

Përgjithësisht në lidhje me larjen e dhëmbëve nuk ka një mënyrë apo manual përdorimi - thjeshtë pastroni sipërfaqen e dhëmbëve me anë të furçës. Me me shume se 29 000 levizje ne minute, eshte me shume efektive ne krahasim me fucat e zakonshme. Eshe me e mire edhe se furcat te cilat jane me rrotullim, te cilat kane nje shpejtesi 2600 per minute!

Pastron dhe pjesët më të vështira

Falë shpejtësisë së saj, furça bën të mundur që uji dhe pështyma të lëvizin rreth gojës, edhe nëse furça nuk arrin sipërfaqet e vështira. Kjo ndihmon në eleminimin e bakterive dhe pllakave bakteriale. Falë funksionit të saj ajo pastron dhëmbët dhe ndihmon në eleminimin e pllakava bakteriale dhe zbardhimin e dhëmbëve më shpejt!

Wellneo Sonic Toothbrush

E fuqishme, dhe e butë për mishrat e dhëmbëve

Kjo furçë është dizenjuar në mënyrë që të mos dëmtojë mishrat e dhëmbëve, të cilat janë shumë të ndjeshëm. Pjesa e brëndshme e furçës është e fortë për të pastruar në mënyrë efektive siperfaqen e dhëmbëve, ndërsa pjesa e jashtme është më e butë për mishrat e dhëmbëve. Duke qënë se kjo furçe e bën punën e saj vetë, nuk ju duhet të ushtroni shumë presion për të pastruar dhe është shumë e sigurtë. Dhe duke qënë se dentistët rekomandojnë që furça të ndërrohet çdo 3 muaj, ne do t'ju dhurojmë 6 koka rezervë - për një higjene sa më të mirë deri në 2 vjet!

Wellneo Sonic Toothbrush

Sipas këshillave të dentistit

Ajo që e bën këtë furçe kaq speciale është që ka 2 mënyra përdorimi. Ju mund të zgjidhni ndërmjet pastrimit efektiv për përdorim të përditshëm ose mënyrën tjetër për pastrimin më të lehtë për mishrat e dhëmbëve që janë më të ndjeshëm. Kjo furçë ka edhe një kohëmatës, kështu ju do të merrni një sinjal çdo 30 sekonda dhe është momenti për të ndërruar krahun majtas ose djathtas, dhe akoma më shumë, ajo fiket automatikisht pas 2 minutash, sipas rekomandimit të dentistit.

Wellneo Sonic Toothbrush

Qëndro mbiKliko mbi imazh   për më shumë detaje.

  1. Furça të buta në pjesën anësore, furça më të forta në mes

  2. Buton On/off me 2 mënyra përdorimi

  3. Kapak për mbrojtje higjenike

  4. 6 koka rezerve për 18 muaj përdorim

Kujdes më i mirë oral për të gjithë familjen

Duke qënë se kjo pajisje e re është shumë efiçente dhe e butë për mishrat e dhëmbëve, ne mund t'jua rekomandojmë për të gjithë familjen. Fëmijët do ta pëlqejnë më shumë këtë furçe se furçat e zakonshme. Personat që kanë tela më në fund do të pastrojnë edhe vendet më të vështira ku furçat e zakonshme nuk mund të arrijnë. Dhe për të gjithë ata që e kanë me përtesë do t'ju duhet vetëm 2 minuta kohë.

Wellneo Sonic Toothbrush

Vlerësimet e klientëve 0 Vlerësime

Si e vlerësoni këtë Produkt? *

1 1 yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Dyqanet tona janë hapur

Porosit online dhe ju sjellim produktin në shtëpi! #blingashtepia