Nuk keni produkte në shportë

Provo

E Premte 13

E Premte 13 - Mos u trëmbni prej 13-ës , sepse më e frikshme do të jetë... të humbisni uljet deri në 70%!

Mos u trëmbni prej 13-ës , sepse më e frikshme do të jetë... të humbisni uljet deri në 70%!

deri -70%
 
[banner_timer]
 

Besoje ose jo, Ulje mbi ulje! 10% Ulje në shportë.

Besoje ose jo, Ulje mbi ulje! 10% Ulje në shportë.

 
[banner_timer]
 

Dezifektant për duart Wellneo

Photo
Video
-90%

Duart e pastra janë të rëndësishme për mirëqenien tuaj të përgjithshme pasi parandalojnë transferimin e mikrobeve. Dezinfektuesi i lëkurës Wellneo® IZAeffect është në formë spraji të lëngshëm, shumë i efektshëm kundër mikrobeve* përfshirë viruset (edhe COVID-19) testuar në laborator. Ajo ka për qëllim higjienën personale dhe dezinfektimin e duarve. Shishe 100 ml, e përshtatshme për tu marr me vete kudo.

Dezifektant për duart Wellneo

Çmimi: 1,990 Lekë


Oferta: 200 Lekë

Zgjidh opsionin
Na telefono në: 04 451 44 00
Produkt në gjëndje. Dorëzimi:  2 ditë.
  • Më shumë
  • Detajet e produktit
Më shumë

Duart e pastra janë të rëndësishme për mirëqenien tuaj të përgjithshme pasi parandalojnë transferimin e mikrobeve. Dezinfektuesi i lëkurës Wellneo® IZAeffect është në formë spraji të lëngshëm, shumë i efektshëm kundër mikrobeve* përfshirë viruset (edhe COVID-19) testuar në laborator. Ajo ka për qëllim higjienën personale dhe dezinfektimin e duarve. Shishe 100 ml, e përshtatshme për tu marr me vete kudo.

Më shumë
Detajet e produktit

Dizenjuar në mënyrë të veçantë për duart

Dezinfektuesi i lëkurës Wellneo® IZAeffect mund të përdoret për higjenën e përgjithshme personale dhe dezinfektimin e çdo pjese në lëkurë. Përdoret për të ulur agjentët infektues në lëkurë dhe është 99,9% efektive për mikrobet*, duke përfshirë coronaviruset 8,9. Kryesisht përdoret në duar pasi me duar po prekim gjithçka dhe transferojmë më tej mikrobet .

Dezinfektuesi në përgjithësi është më i efektshëm në vrasjen e mikroorganizmave1-9. Wellneo® IZAeffect është i biodegradueshëm - dekompozohet në ujë dhe oksigjen pasi të aplikohet dhe nuk ka nevojë të fshihet. Gjithashtu është i testuar edhe dermatologjikisht. 10

Wellneo IzaEffect Skin Disinfectant 100ml

Pse është larja e duarve e rëndësishme?

Tashmë ne jemi mësuar që fëmijë që para se të ushqehemi ose pas përdorimit të tualetit, duhet të lajmë gjithmonë duart dhe kjo nuk ka ndryshuar. Ajo që është edhe më e rëndësishme është që ne t’i pastrojmë duart edhe më shpesh sepse duke bërë këtë ne minimizojmë përhapjen e mikrobeve, veçanërisht nga personi në person ose ushqimi që hamë.

Studimet tregojnë se edhe pas përdorimit të celularit duhet ta bëjmë ketë gje pasi ka të ngjarë që në duart tona të luajmë një mori mikrobesh të ndryshme. Vetëm mendoni për këtë, sa herë në ditë e merrni celularin tuaj në duar?! Por mos u alarmoni, thjesht mos harroni ta pastroni thellësisht çdo ditë. Gjithashtu sigurohuni që t’i lani duart menjëherë nëse ka shenja të dukshme të ndotjes.

Wellneo IzaEffect Skin Disinfectant 100ml

Beni kujdes

Vende të tjera më të mundshme ku transferoni mikrobet me duart tuaja janë të panumërta pasi mund të përhapet me çdo gjë që prekni, megjithatë ne vërejmë disa nga ato më të përdorshmet:

  • Karrocat e pazarit, tastiera e kompjuterit dhe tavolinat.
  • Dorezat e dyerve.
  • Kuletat, telefonat, paratë dhe çantat.
  • Personat që tështinë dhe kolliten.

Gjithashtu, mos fërkoni sytë, ose të prekni gojën nëse duart tuaja nuk janë të lara. Bëni kujdes që të mos prekni asgjë me duar para se ti dezifektoni ose ti lani mirë.

Wellneo IzaEffect Skin Disinfectant 100ml

Si funksionon?

Wellneo® IZAeffect është një produkt që përbëhet nga 2 përbërës. Përbërësi kryesore është një peroksid hidrogjeni, i cili stabilizohet me një formulë të veçantë. Liron radikalet e lira të oksigjenit, të cilat sulmojnë menjëherë membranën qelizore të mikroorganizmit të synuar. Ai shkatërron mikroorganizmat duke i lidhur dhe dëmtuar membranën e tyre qelizore. E provuar me anë të testeve, funksionon në baktere, kërpudha dhe viruse.

Wellneo IzaEffect Skin Disinfectant 100ml

Mënyra e duhur për ta përdorur

  1. Lani duart me ujë dhe sapun.
  2. Thajini plotësisht përpara se ti spërkasni me dezifektant.
  3. Spruconi me dezifektant Wellneo® IZAeffect në lëkurë.
  4. Mos e fshini, lëreni të thahet.
Wellneo IzaEffect Skin Disinfectant 100ml

Më shumë rreth dezifektantit të lëkurës Wellneo® IZAeffect

Mbani në mend rekomandimet e mëposhtme. Përdorni biocidet në mënyrë të sigurtë. Gjithmonë lexoni informacionin mbi etiketën dhe produktin para përdorimit.

*Ky produkt është testuar në mikroorganizma: Trichophyton interdigitale, Candida albicans, Aspergillus brasiliensis, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Pseudomonas aeruginosa, Poliovirus type 1, Adenovirus type 5, Murine Norovirus, Coronavirus 229E.

Burimi:

1. Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano, Slovenia (SIST EN 13624:2004, June 2017)

2. Dr. Brill & Dr. Steinmann, Institut fur Hygiene und mikrobiologie. Germany (Test report L17/0304.2, DIN EN 13624:2013, June 2017)

3. Dr. Brill & Dr. Steinmann, Institut fur Hygiene und mikrobiologie. Germany (Test report L17/0304.3, DIN EN 13624:2013, June 2017)

4. Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano, Slovenia (SIST EN 1040:2006, June 2017)

5. Dr. Brill & Dr. Steinmann, Institut fur Hygiene und mikrobiologie. Germany (Test report L17/0304.1, DIN EN 13727:2015, June 2017)

6. Assesment report (Regulation (EU) No 528/2012 concerning the making available on the market and use of biocidal products), Hydrogen peroxide, Finland (March 2015) 

7. Instituto Valenciano de Microbiologia, Hand Test, UNE-EN 1500:2013 (2019)

8. Instituto Valenciano de Microbiologia, Virucidal test – Coronavirus 229E, EN-14476:2013+A2:2019 (2020)

9. Instituto Valenciano de Microbiologia, Virucidal test – Poliovirus type 1, Adenovirus type 5, Murine Norovirus, EN-14476:2013+A2:2019 (2020)

10. Dermatest GmbH, Germany (2017) Assesment report (Regulation (EU) No 528/2012 concerning the making available on the market and use of biocidal products), Hydrogen peroxide, Finland (March, 2015) 

Vlerësimet e klientëve 0 Vlerësime

Si e vlerësoni këtë Produkt? *

1 1 yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star