Nuk keni produkte në shportë

Provo
 • Zgarë Elektrike Joy
  -30%

  Zgarë Elektrike Joy

  - Dy sipërfaqe e sheshtë dhe me vija
  - Fuqia 2300 W
  Përmasa 59,2 x 32,3 x 7 cm

  Çmimi i rregullt: 9,990 Lekë

  Oferta: 6,990 Lekë

  Zgarë Elektrike Joy
  -30%

  Zgarë Elektrike Joy

  Zgarë Elektrike Joy

 • Pest Repeller Rovus

  Pest Repeller Rovus

  Thuaj lamtumirë insekteve, milingonave, merimangave, çimkave, buburrecave dhe minjve me Pest Repeller.

  Çmimi: 2,590 Lekë

  Çmimi Club5: 2,460 Lekë

  Pest Repeller Rovus

  Pest Repeller Rovus

  Pest Repeller Rovus

 • Nutribullet i Zi
  -28%

  Nutribullet i Zi

  Përgatitni salca të shijshme ose smoothie të mbushura me vitamina. 

  Çmimi i rregullt: 8,990 Lekë

  Oferta: 6,473 Lekë

  Nutribullet i Zi
  -28%

  Nutribullet i Zi

  Nutribullet

Bli sipas kategorive

udhezime
Udhëzime
artikujt
Artikujt
dyqanet
Dyqanet
video
Video

Dyqanet tona janë hapur

Porosit online dhe ju sjellim produktin në shtëpi! #blingashtepia