Nuk keni produkte në shportë

Provo

20 vite Top Shop, 20 vite besim!

Kanë kaluar 20 vite që kur Top Shop doli për herë të parë në treg dhe deri më sot është rritur dhe është një nga kanalet e shitjes më të mëdhaja në Europen Lindore dhe Qëndrore.

Kujt ja dedikojmë të gjithë këtë histori suksesi të mahnitshme? Nuk do kishim qënë kurrë kaq të suksesshëm, nëse nuk do të ishte për klientët tanë besnik dhe marrëdhenien afat gjatë që kemi krijuar me ata. Qëllimi ynë ishte të kishim produkte të cilat përmiresonin cilësine e jetës në të gjitha drejtimet. Nga gatimet, gjumi, pastrimi, kopshti, mirëqenia, fitnesi dhe bukuria. Ne jemi krenar për arritjet dhe shpresojmë që klientët tanë besnikë do të vazhdojnë të kenë jetë më të bukura dhe të na frymëzojne për të paktën 20 vite të tjera. Ja disa fakte që nga fillimi e deri më sot në Top Shop të cilat kanë ndodhur në 20 vite që kur ju na futët në shtëpitë dhe në zemrat tuaja.

SOT
2016

Nga zyrat në një muze me 20 punonjës

NË 6.500 PUNONJËS NË 20 TREGJE

Nga 3 produkte: Dry Cooker, Jastëk Contour dhe Didi7

NË MBI 18.400 PRODUKTE TË NDRYSHME

Nga 94 produkte të shitur ditën e parë

NË 141 MILION PRODUKTE TË SHITUR

Nga një Kanal TELEVIZIV Shitjesh

NË NJË PLATFORMË E GJITHË ANËSHME ME 9 KANALE SHITJESH

nga 1 reklamë e printuar

NË MBI 130 MILION KATALLOGJE TË DËRGUARA

Nga një reklamë TELEVIZIVE në 1 Stacion TELEVIZIV

NË 11.3000 REKLAMA NË MBI 500 STACIONE TELEVIZIVE ÇDO VIT

Nga 1 faqe interneti

NË MBI 150 FAQE INTERNETI ME MBI 0.5 BILION FAQE TË PARA ÇDO VIT

Nga një dyqan në Zagorje, Slloveni me sipërfaqe 45m2

NË MBI 300 DYQANE NË TË GJITHË EUROPËN LINDORE ME MBI 33.000 M2

Nga 20 punonjës në një call center

NË 4.000 AGJENTE SHITJESH NË MË SHUMË SE 30 CALL CENTER
FILLIMI
1996