tooltip after the triger
Për porosi telefononi: 04 451 44 00
topshop

Për porosi telefononi:

04 451 44 00

Ofertat edhe:
[banner_timer]
Oferta mbaroi!

Varëse çelësash – me parashikues moti


100%

Garanci

Transporti

Kudo në Shqipëri
Porosit produktin
Çmimi:1.490 Lekë
Ky produkt nuk është në shitje[ Shikoni produktet e tjera ]

Na telefononi për më shumë info në numrin:04 451 44 00

Varëse çelësash - me parashikues moti

I përsosur për të kontrolluar motin. Përditësim i menjëhershëm i të dhënave të mbledhura nga transmetuesit, shikoni ndryshimet klimaterike në kohë reale.


I përsosur për të kontrolluar motin menjëherë. Ju ofron një përditësim të menjëhershëm të të dhënave të mbledhura nga transmetuesit, që do të thotë se ju mund ti shikoni ndryshimet klimaterike në kohë reale.

  • Informacion mbi motin jashtë portës tuaj
  • I thjeshtë
  • Dhuratë e përsosur
  • Ideal për në shtëpi apo udhëtim
  • Dizenjim me stil
  • Perfekt për femijët: mund të mësojnë në një mënyrë argëtuese se si të vishen për kushte të ndryshme klimaterike
  • Pakoja përfshin dhe dy bateri

WEATHER STATION KEYCHAINRegjistrohu për tu informuar!
Ne pregatistim përmbajtje interesante rreth shëndetit dhe mirëqënies, marrëdhënieve interpersonale si dhe shumë zbavitje çdo javë. Ju do të jeni të parë që do të informoheni rreth uljeve dhe ofertave.
Regjistrohu
Shkarko katallogun FALAS
Vendosni adresën tuaj të e-mailit dhe do ju dërgojmë katallogun falas: Katallogu përmban produkte rreth shtëpisë, sport & fitnes, Shëndeti & bukuria dhe OFERTAT e ndryshme!
Regjistrohu tani

Na telefono
Për ndihmë me blerje, këshilla dhe porosi na telefononi:
04 451 44 00

100%

Garanci
Të gjithë produktet shoqërohen me faturë tatimore e cila vlen si Garanci.

Transporti

Kudo në Shqipëri
Paguani vetëm në momentin kur tërhiqni pakon!

Facebook

OFERTAT
Facebook

Copyright © Studio Moderna Albania Sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë mbrojtura.