• Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Shqipërinë
 • 100% blerje te sigurta

Rrip mesi Gymbit 6ABS

ID: 106069324

0 KomenteVlerësimi

Rripi i mesit 6abs rrit temperaturën e muskujve gjatë aktivitetit tuaj të përditshëm, në shtëpi, strëvitje, sport, ecje ose aktivitet fizik. Rripi 6abs mund ta mbani veshur ndërkohë që ju jeni duke përdorur Tonifikuesin 6abs. Materiali ju ndihmon të djersisni më shumë. Rripi 6abs ju ofron një mbështetje të mirë, nuk do të lëvizi gjatë kohës që e keni të veshur. 

 • Djersitje më shumë se zakonisht.
 • E lehtë për tu vendosur dhe e pa dukshme nën rroba.
 • Maksimizoni rutinën tuaj të palestrës.

 

Çmimi 1.990 Lekë

Porosit tani

Për porosi telefononi:
04 451 44 00

Më shumë
Përshkrimi

Maksimizoni rutinën tuaj të palestrës.

Rripi i mesit 6abs stimulon muskujt e barkut dhe promovon një shtrirje të saktë të trupit gjatë trajnimit. Ju mund ta vishni atë gjatë gjithë ditës, nuk ka rëndësi se ku ju shkoni dhe se ç'farë bëni, pasi ajo është shumë e rehatshme dhe krejtësisht e padukshme nën rrobat tuaja.

Është i lehtë për tu përdorur, i lehtë ta bashkëngjisni dhe i gatshëm për të vepruar me vetëm një prekje.

Rripi tonifikues 6abs – ju ndihmon që tonifikuesi 6abs të qëndrojë si duhet në trupin tuaj dhe formimin e linjave tuaja në komoditetin e shtëpisë me vetëm 20 minuta në ditë.
Duke përdorur rripin 6abs do të jeni më të lumtur. Ai stimulon muskujt tuaj të barkut, rrit durimin tuaj për forcimin e muskujve të barkut.
Duke veshur një rrip mesi inkurajoni formë të mirë. Rripi 6abs është projektuar posaçërisht për të mbështetur shpinën gjatë trajnimit. Ai krijon një mur të ngrohtë rreth belit duke siguruar bio - reagime për trupin tuaj dhe nxitjen e shtrirjes saktë të trupit gjatë trajnimit.
Është i lehtë për tu përdorur, i lehtë ta bashkëngjisni dhe i gatshëm për të vepruar vetëm me një prekje.

GYMBIT 6ABS SHAPER BELT

Avantazhe

Avantazhet:

 • Muskuj barku.
 • Djersitje më shumë se zakonisht.
 • Të merrni më shumë mbështetje.
 • E lehtë për tu vendosur dhe e pa dukshme nën rroba.
 • Maksimizoni rutinën tuaj të palestrës.
 • Trajnim dhe rigjenerim të muskujve.

Çmimi 1.990 Lekë

Porosit tani

Për porosi telefononi:
04 451 44 00

Më shumë

Komentet e klienteve0 Komente

Komenti i ri

Sa e vlerësoni këtë produkt?

Fushat shënuar me * janë të detyrueshme për t'u plotësuar

Faleminderit për komentin tuaj

Komenti u pranua dhe po verifikohet.

Produkti i fundit që keni parë

 • Dërgesa në të gjitha qytetet e SHQIPËRISË!
  Produkti paketohet në magazinën tonë dhe vjen për 2-3 ditë!
 • Produkte të Kontrolluara dhe Çertifikuara
  Të gjithë produktet shoqërohen me faturë tatimore e cila vlen si Garanci.
 • Keni pyetje?
  Na telefononi në numrin 044514464
 • Të dhënat janë të sigurta!
  Të dhënat tuaja do të përdoren vetëm nga kompania jonë për qëllimet e saj!

Top Shop - porosi online

Produkte të cilësisë së lartë siç i keni parë në televizor dhe këshilla për rënien nga pesha, fitnes-in, bukurinë, shëndetin, artikujt shtëpiake, kuzhinen, dyshekët dhe zbavitjen
Regjistrohu Falas në Newsletter!