• Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Shqipërinë
 • 100% blerje te sigurta

Paisje shtesë për fshesën shumëfunksionale.

ID: 106056533

0 KomenteVlerësimi

Një paketë e domosdoshme për të gjitha sipërfaqet tuaja. Seti përfshin 1 leckë të dyfishtë të njëanëshme për çdo dysheme dhe 1 leckë universale për të hequr njollat e vështira ose thjeshtë për të rifreskuar sipërfaqet tuaja. E përshtatshme për fshesën shumëfunksionale.

Çmimi 1.390 Lekë

Porosit tani

Për porosi telefononi:
04 451 44 00

Më shumë
Përshkrimi
 • Mbron lëkurën nga kontaktet e drejtpërdrejta me detergjentët.
 • Me tufa të dyfishta të njëanëshme për përdorim të lagësht/ mikrofibër + mëndafsh për njollat e vështira
 • Eco - miqësore dhe që lahen 

Çmimi 1.390 Lekë

Porosit tani

Për porosi telefononi:
04 451 44 00

Më shumë

Komentet e klienteve0 Komente

Komenti i ri

Sa e vlerësoni këtë produkt?

Fushat shënuar me * janë të detyrueshme për t'u plotësuar

Faleminderit për komentin tuaj

Komenti u pranua dhe po verifikohet.
 • Dërgesa në të gjitha qytetet e SHQIPËRISË!
  Produkti paketohet në magazinën tonë dhe vjen për 2-3 ditë!
 • Produkte të Kontrolluara dhe Çertifikuara
  Të gjithë produktet shoqërohen me faturë tatimore e cila vlen si Garanci.
 • Keni pyetje?
  Na telefononi në numrin 044514464
 • Të dhënat janë të sigurta!
  Të dhënat tuaja do të përdoren vetëm nga kompania jonë për qëllimet e saj!

Top Shop - porosi online

Produkte të cilësisë së lartë siç i keni parë në televizor dhe këshilla për rënien nga pesha, fitnes-in, bukurinë, shëndetin, artikujt shtëpiake, kuzhinen, dyshekët dhe zbavitjen
Regjistrohu Falas në Newsletter!