• Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Shqipërinë
 • 100% blerje te sigurta

Mbajtës muri për fshesën shumëfunksionale

ID: 106056534

0 KomenteVlerësimi

Organizatori i ruajtjes kursen hapësirë gjatë kohës së mospërdorimit të fshesës shumëfunksionale. Seti përfshin 1 mbajtës për mure, 1 grup vidash fiksimi, 1 shirit vetëngjitës për mure.

Çmimi 990 Lekë

Porosit tani

Për porosi telefononi:
04 451 44 00

Më shumë
Përshkrimi
 • Mundëson hyrje të lehtë dhe ruajtje për pastrimin e aksesorëve të formave dhe madhësive të ndryshme.
 • Depo e fshirseve, spërkatës, pastrues dritaresh dhe më shumë.
 • E fortë, e guximshme, afatgjatë dhe e qëndrueshme ndaj motit.
 • E lehtë për tu fiksuar.

Çmimi 990 Lekë

Porosit tani

Për porosi telefononi:
04 451 44 00

Më shumë

Komentet e klienteve0 Komente

Komenti i ri

Sa e vlerësoni këtë produkt?

Fushat shënuar me * janë të detyrueshme për t'u plotësuar

Faleminderit për komentin tuaj

Komenti u pranua dhe po verifikohet.
 • Dërgesa në të gjitha qytetet e SHQIPËRISË!
  Produkti paketohet në magazinën tonë dhe vjen për 2-3 ditë!
 • Produkte të Kontrolluara dhe Çertifikuara
  Të gjithë produktet shoqërohen me faturë tatimore e cila vlen si Garanci.
 • Keni pyetje?
  Na telefononi në numrin 044514464
 • Të dhënat janë të sigurta!
  Të dhënat tuaja do të përdoren vetëm nga kompania jonë për qëllimet e saj!

Top Shop - porosi online

Produkte të cilësisë së lartë siç i keni parë në televizor dhe këshilla për rënien nga pesha, fitnes-in, bukurinë, shëndetin, artikujt shtëpiake, kuzhinen, dyshekët dhe zbavitjen
Regjistrohu Falas në Newsletter!