• Transport i shpejtë me korrier
 • Produkte të Çertifikuara
 • 100% garanci
Fito Ulje

Me rrotën e fatit të gjithë fitojnë 5-99% Ulje! Loja mbaron pas

Jastëku masazhues me ngrohje

-30%

ID: 105932871

0 KomenteVlerësimi

Jastëk masazhator me ngrohje funksionon në shtëpi, në makinë, në zyrë duke siguruar masazh qetësues në shpinën, mesin dhe kofshët.

 • Mund të përdoret në shtëpi, në zyrë dhe në makinë.
 • Ajo mund të ngrohtë shpinën.
 • Masazhon shpinën tuaj në 5 vende.
 • Me nivele të ndryshme intensiteti.

Për info na telefononi në numrin: 044514400

Çmimi normal: 5.490 Lekë

Çmimi 3.840 Lekë

Porosit tani

Për porosi telefononi:
04 451 44 00

Më shumë
Përshkrimi

Jastek masazhator me ngrohje është e pajisur me 5 motore masazhi të fuqishme, duke siguruar masazh qetësues në shpinën, mesin dhe kofshët.

Ka nivele të ndryshme intensiteti. Është bërë prej pëlhure shumë i qëndrueshëm dhe i lehtë për të pastruar. Mundësia e ngrohjes ofron qetësues për shpinën.

Së bashku me produktin ju do të merrni dhe telekomandën.

Jastek masazhator me ngrohje funksionon me përshtatës në shtëpi ose përshtatës për makinë.

5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT

Avantazhe

Avantazhet:

 • Mund të përdoret në shtëpi, në zyrë dhe në makinë.
 • Ajo mund të ngrohtë shpinën.
 • Masazhon shpinën tuaj në 5 vende.
Info teknike

Informacione Teknike:

 • Dimensionet e produktit:: 102 x 53cm
 • 3 intensiteti masazh: ulët, të mesëm dhe të lartë
 • Nxehtësia: on / off
 • Temperatura ngrohjes: Deri në 50 gradë + / - 10 gradë
 • Upper masazh mbrapa / më të ulët mbrapa masazh / kofshë Massage: drita jeshile do të tregojë funksionin është në
 • ky produkt është për përdorim në qark 12V.
 • Adapter: 220-240V, 50Hz, CE

Per pastrimin:

 • Mbani pajisjen larg burimeve të energjisë, dhe sigurohuni që është e ftohtë para se ta pastroni.
 • Mos e vendosni mbi lëng kur e pastroni. Pastroheni me pëlhurë ose sfungjer të lagur.
 • Mos përdorni pastrues gërryes, furça, benzinë, vajguri, qelqi / mobilje polish, bojë hollë ose ujë të nxehtë për të pastruar njësi.
 • Për të pastruar pajisjen e njësisë, sigurohuni që pajisja të mos jetë në korend. Lëreni pajisje të ftohet dhe fshij poshtë me një leckë të lagur të pastër.

Kujdes:

 • Nëse keni ndonjë shqetësim në lidhje me shëndetin tuaj, konsultohuni me mjekun tuaj para se të përdorni këtë produkt.
 • Individët me stimulues kardiakë nuk duhet të përdorin këtë produkt.
 • Nëse ju të keni dhimbje në një muskul për një periudhë të zgjatur kohe, ndërpriteni përdorimin dhe konsultohuni me mjekun tuaj.

Udhezime per mirembajtjen:

Pajisje duhet ruajtur në një vend ose kuti të sigurt, e të thatë. Shmangni kontaktoni me tehe të mprehta ose objekteve të cilat mund të jenë të prera. Mos varni njësinë nga kablli i energjisë.

Udhezimie te rendesishmeSiguria:

 • Ky produkt është për përdorim në qark 12V. Sigurohuni që produkti është e lidhur me një prizë që ka konfigurimin e njëjtë si në prizë.
 • Gjithmonë stakoj jastëk nga burimi i energjisë pas përdorimit, dhe para pastrimit.
 • Mos e takoni jastëkun nëse ajo ka rënë në ujë. Stakoj menjëherë.
 • Pajisja nuk duhet të lihet e pambikëqyrur kur është në prizë. Hiqeni nga priza kur nuk është në përdorim.
 • Mos e përdorni jashtë.
 • Mos e mbani pajisje si një dorezë.
 • Mbani kordonin larg nga sipërfaqet e nxehta.
 • Mbikëqyrje të ngushtë është e nevojshme kur kjo pajisje përdoret pranë fëmijëve, invalidëve ose personave me aftësi të kufizuara.
 • Kjo njësi nuk është një lodër. Fëmijët nuk duhet të përdorin atë ose të luajë me të.
 • Mos e përdorni pranë syve apo zona të tjera shumë të ndjeshme.
 • Për ta shkëputur, shtypni çelësin 'OFF', sigurohuni që të gjitha funksionet të kenë ndaluar, atëherë hiqni spinën nga priza.
 • Mbajeni kabllon larg nga sipërfaqet e nxehta.
 • Përdoreni këtë pajisje vetëm për qëllimin e menduar, siç përshkruhet në këtë manual.

Çmimi normal: 5.490 Lekë

Çmimi 3.840 Lekë

Porosit tani

Për porosi telefononi:
04 451 44 00

Më shumë

Komentet e klienteve0 Komente

Komenti i ri

Sa e vlerësoni këtë produkt?

Fushat shënuar me * janë të detyrueshme për t'u plotësuar

Faleminderit për komentin tuaj

Komenti u pranua dhe po verifikohet.

Produkti i fundit që keni parë

 • Dërgesa në të gjitha qytetet e SHQIPËRISË!
  Produkti paketohet në magazinën tonë dhe vjen për 2-3 ditë!
 • Produkte të Kontrolluara dhe Çertifikuara
  Të gjithë produktet shoqërohen me faturë tatimore e cila vlen si Garanci.
 • Keni pyetje?
  Na telefononi në numrin 044514464
 • Të dhënat janë të sigurta!
  Të dhënat tuaja do të përdoren vetëm nga kompania jonë për qëllimet e saj!

Top Shop - porosi online

Produkte të cilësisë së lartë siç i keni parë në televizor dhe këshilla për rënien nga pesha, fitnes-in, bukurinë, shëndetin, artikujt shtëpiake, kuzhinen, dyshekët dhe zbavitjen
Regjistrohu Falas në Newsletter!

Na telefono

Për ndihmë me blerje, këshilla dhe porosi na telefononi në 04 451 44 00

Operatorët tanë do të jenë në dispozicion për këshillat, sugjerimet dhe pyetjet tuaja.