• Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Shqipërinë
 • 100% blerje te sigurta

Aksesorët shtesë të fshesës shumëfunksionale

ID: 106056536

0 KomenteVlerësimi

Seti përfshin 2 peceta për pastrim dhe 1 për dritaret, pëlhura eko - miqësore nga të dyja anët për të pastruar dhe rifreskuar çdo sipërfaqe. I përshtaten fshesës tuaj shumëfunksionale.

Çmimi 1.390 Lekë

Porosit tani

Për porosi telefononi:
04 451 44 00

Më shumë
Përshkrimi
 • Pëlhurë e cilësisë së lartë të dyfishtë të njëanëshme për dysheme / me tufa për përdorim të lagësht dhe të thatë për të siguruar një pastrim të thjeshtë dhe të shpejtë në çdo sipërfaqe të fortë.
 • Pëlhura për dritaret prej poliestre është e përshtatshme për përdorim të lagësht dhe të thatë.

Çmimi 1.390 Lekë

Porosit tani

Për porosi telefononi:
04 451 44 00

Më shumë

Komentet e klienteve0 Komente

Komenti i ri

Sa e vlerësoni këtë produkt?

Fushat shënuar me * janë të detyrueshme për t'u plotësuar

Faleminderit për komentin tuaj

Komenti u pranua dhe po verifikohet.
 • Dërgesa në të gjitha qytetet e SHQIPËRISË!
  Produkti paketohet në magazinën tonë dhe vjen për 2-3 ditë!
 • Produkte të Kontrolluara dhe Çertifikuara
  Të gjithë produktet shoqërohen me faturë tatimore e cila vlen si Garanci.
 • Keni pyetje?
  Na telefononi në numrin 044514464
 • Të dhënat janë të sigurta!
  Të dhënat tuaja do të përdoren vetëm nga kompania jonë për qëllimet e saj!

Top Shop - porosi online

Produkte të cilësisë së lartë siç i keni parë në televizor dhe këshilla për rënien nga pesha, fitnes-in, bukurinë, shëndetin, artikujt shtëpiake, kuzhinen, dyshekët dhe zbavitjen
Regjistrohu Falas në Newsletter!