• Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Shqipërinë
 • 100% blerje te sigurta

Garanci ekstra

-40%

0 KomenteVlerësimi

Çertifikata e Garancisë ju siguron blerjen tuaj për vitet e ardhshme.

Do të keni mundesi të riparoni produktin në vitet në vazhdim.

Top Shop - Delimano - Shark

Për info na telefononi në numrin: 044514400

Çmimi normal: 7.490 Lekë

Çmimi 4.490 Lekë

Porosit tani

Për porosi telefononi:
04 451 44 00

Më shumë
Përshkrimi

Shërbimet e përfituara nga çertifikata e garancisë:

 • Riparim në rast mosfunksionimi ose dëmtimi të produktit. Kur produkti nuk mund të riparohet bëhet zëvendësimi i tij.
 • Nëse produkti nuk është më i disponueshëm, ne ju ofrojmë një produkt tjetër alternativ me të njëjtën vlerë.
 • Këshillim profesional në lidhje me funksionimin dhe mirëmbajtjen e produktit online ose në një nga dyqanet tona.
 • Riparimi i produktit gjatë gjithë periudhës së garancisë.
 • Periudha e garancisë së çertifikatës fillon pas mbarimit të garancisë së vet produktit të blerë.

Garancia e kesaj çertifikate nuk përfshin:

 • Ndërrimin e materialeve të konsumueshme (bateri, llampa, qeset e fshesave me korent etj).
 • Grisjen e produkteve që mund të vishen.
 • Zëvendësim për shkak të dëmtimit estetik i cili nuk ndikon në funksinin e produktit dhe sigurinë e përdorimit të tij.
 • Zëvendësim e pjesëve të prishura si pasojë e efekteve të jashtëm (zjarr, dëmtimi nga uji, rëra, thyerje etj.).
 • Dëmtime të shkaktuara nga mosndjekja e udhëzimeve të përdorimit dhe ruajtjes të produktit.
 • Riparimin e problemeve mekanike dhe difektet e pjesëve bazë, dëmtimi fizik i pjesëve elektronike dhe mekanike të produktit (përfshirë formën, pjesët e brëndshme, qelqet dhe elementet e qeramikës).

Produkti mund të kthehet ose ndërrohet nëse është i shoqëruar me faturën e blerjes, çertifikatën e garancisë dhe vetëm pasi të jetë kontrolluar nga shitësi.

Warranty

 

Çmimi normal: 7.490 Lekë

Çmimi 4.490 Lekë

Porosit tani

Për porosi telefononi:
04 451 44 00

Më shumë

Komentet e klienteve0 Komente

Komenti i ri

Sa e vlerësoni këtë produkt?

Fushat shënuar me * janë të detyrueshme për t'u plotësuar

Faleminderit për komentin tuaj

Komenti u pranua dhe po verifikohet.

Produkti i fundit që keni parë

 • Dërgesa në të gjitha qytetet e SHQIPËRISË!
  Produkti paketohet në magazinën tonë dhe vjen për 2-3 ditë!
 • Produkte të Kontrolluara dhe Çertifikuara
  Të gjithë produktet shoqërohen me faturë tatimore e cila vlen si Garanci.
 • Keni pyetje?
  Na telefononi në numrin 044514464
 • Të dhënat janë të sigurta!
  Të dhënat tuaja do të përdoren vetëm nga kompania jonë për qëllimet e saj!

Top Shop - porosi online

Produkte të cilësisë së lartë siç i keni parë në televizor dhe këshilla për rënien nga pesha, fitnes-in, bukurinë, shëndetin, artikujt shtëpiake, kuzhinen, dyshekët dhe zbavitjen
Regjistrohu Falas në Newsletter!