• Transport i shpejtë me korrier
 • Produkte të Çertifikuara
 • 100% garanci
Fito Ulje

Me rrotën e fatit të gjithë fitojnë 5-99% Ulje! Loja mbaron pas

Adresat e dyqaneve në Shqipëri

1. Dega Qëndrore

Më shumë

Dyqanet

Rr. Sami Frasheri, Kulla Metropol, Kati i 1
Tiranë

Telefon: +355 04 451 44 94

Email: main.shop@studio-moderna.com

Orari

  08.00 - 21.00

2. QTU

Më shumë

Dyqanet

QTU - Autostrada Tiranë-Durrës, km 3-të
Tiranë

Telefon: +355 (0) 68 90 22 856

Email: shop.qtu@studio-moderna.com

Orari

  09:00 - 21:00

3. QTU DORMEO

Më shumë

Dyqanet

QTU - Autostrada Tiranë-Durrës, km 3-të
Tiranë

Telefon: +355 (0) 68 90 22 855

Email: qtu.dormeo@studio-moderna.com

Orari

  09:00 - 21:00

4. 5 Maji

Më shumë

Dyqanet

Rr. 5 Maji Qendra Tregtare Concord Kati 1
Tiranë

Telefon: +355 (0) 68 90 40 164

Email: shop.medrese@studio-moderna.com

Orari

  09.00 - 21.00

5. KRISTAL

Më shumë

Dyqanet

Qendra Tregtare 'Kristal', tek Lagjja 'Komuna e Parisit'
Tiranë

Telefon: +355 (0) 68 90 22 851

Email: kristal.shop@studio-moderna.com

Orari

  09:00 - 21:00

6. Rr.Dibrës

Më shumë

Dyqanet

Rr. Dibrës,pallatet Ani. Përballë Bar Eden
Tiranë

Telefon: +355 (0) 69 70 58 689

Email: shop.selvia@studio-moderna.com

Orari

  09.00 - 21.00

7. TEG

Më shumë

Dyqanet

TEG - Rruga Tiranë - Elbasan, km 4-të
Tiranë

Telefon: +355 (0) 68 90 40 163

Email: teg.shop@studio-moderna.com

Orari

  09:00-21:00

8. Lezhë

Më shumë

Dyqanet

Bulevardi Gjergj fishta, Poshtë bar Kapital
Lezhë

Telefon: +355 (0) 69 33 39 217

Orari

  9. Shkodër

  Më shumë

  Dyqanet

  Prane Tregut valutor, pallati i ri kati 2
  Shkodër

  Telefon: +355 (0) 69 33 39 217

  Orari

   10. Durrës

   Më shumë

   Dyqanet

   Bulevardi kryesor, tek Qendra Tregtare 'Blu Star'
   Durres

   Telefon: +355 (0) 68 90 22 858

   Email: bluestar.durres@studio-moderna.com

   Orari

    09:00-21:00

   11. Elbasan

   Më shumë

   Dyqanet

   Rr. Qemal Stafa, Pallati Gledis, Kati 1,
   Elbasan

   Telefon: +355 (0) 69 70 58 688

   Email: elbasan.shop@studio-moderna.com

   Orari

    09.00-21:00

   12. Berat

   Më shumë

   Dyqanet

   Lagja 28 Nentori
   Berat

   Telefon: +355 (0) 69 70 21 732

   Email: shop.berat@studio-moderna.com

   Orari

    09:00-21:00

   13. Fier Bulevardi

   Më shumë

   Orari

    09:00-21:00
     

   14. ETC - Fier

   Më shumë

   Dyqanet

   Qendra Tregtare ETC Fier
   Fier

   Telefon: +355 (0) 68 20 20 205

   Email: etc.fier@studio-moderna.com

   Orari

    09:00 - 21:00

     

     

   15. Vlorë

   Më shumë

   Dyqanet

   Bulevardi Vlore-Skele (prane Veneto Banka)
   Vlorë

   Telefon: +355 (0) 68 90 22 854

   Email: vlore.shop@studio-moderna.com

   Orari

    09.00 - 21.00

   16. Korçë

   Më shumë

   Dyqanet

   Bulevardi Shen Gjergji, Prane Bombonerise
   Korçë

   Telefon: +355 (0) 66 60 22 166

   Email: shop.korce@studio-moderna.com

   Orari

    09.00 - 21.00

   17. Gjirokastër

   Më shumë

   Dyqanet

   Bulevardi 18 Shtatori,perballe gjimnazit Siri Shapllo
   Gjirokastër

   Telefon: +355 (0) 68 90 22 852

   Email: shop.gjirokaster@studio-moderna.com

   Orari

    09:00-21:00

   • Dërgesa në të gjitha qytetet e SHQIPËRISË!
    Produkti paketohet në magazinën tonë dhe vjen për 2-3 ditë!
   • Produkte të Kontrolluara dhe Çertifikuara
    Të gjithë produktet shoqërohen me faturë tatimore e cila vlen si Garanci.
   • Keni pyetje?
    Na telefononi në numrin 044514464
   • Të dhënat janë të sigurta!
    Të dhënat tuaja do të përdoren vetëm nga kompania jonë për qëllimet e saj!

   Top Shop - porosi online

   Produkte të cilësisë së lartë siç i keni parë në televizor dhe këshilla për rënien nga pesha, fitnes-in, bukurinë, shëndetin, artikujt shtëpiake, kuzhinen, dyshekët dhe zbavitjen
   Regjistrohu Falas në Newsletter!

   Na telefono

   Për ndihmë me blerje, këshilla dhe porosi na telefononi në 04 451 44 00

   Operatorët tanë do të jenë në dispozicion për këshillat, sugjerimet dhe pyetjet tuaja.