• Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Shqipërinë
 • 100% blerje te sigurta
 • Spin Spa me 5 funksioneSpin Spa me 5 funksione

  Spin Spa me 5 funksione

  - Furça masazhuese
  - Furça për pastrim
  - Koka për eleminimin e qelizave të vdekura
  - Koka për pastrimin e kallove
  - Sfungjeri

  Çmimi 3.490 Lekë

  Më shumë >>

  Spin Spa me 5 funksione

  - Furça masazhuese
  - Furça për pastrim
  - Koka për eleminimin e qelizave të vdekura
  - Koka për pastrimin e kallove
  - Sfungjeri

  Më shumë >>
 • Mprehës dhe mbajtësMprehës dhe mbajtës
  I RI

  Seti me 10 aksesorë

  - 4 thika për biftek
  - 4 thika të ndryshme
  - 1 gërshere
  - 1 Mbajtëse me mprehës qeramik

  Çmimi 3.990 Lekë

  Më shumë >>

  Seti me 10 aksesorë

  - 4 thika për biftek
  - 4 thika të ndryshme
  - 1 gërshere
  - 1 Mbajtëse me mprehës qeramik
  Më shumë >>
 • Leisure me qafëLeisure me qafë
  -50%

  Leisure me qafë

  Ndjehuni dhe dukuni bukur me atletet me qafë Walkmaxx

  Çmimi normal: 7.990 Lekë

  Çmimi 3.990 Lekë

  Më shumë

  Leisure me qafë

  Ndjehuni dhe dukuni bukur me atletet me qafë Walkmaxx

  Më shumë
 • Depilator me 5 funksioneDepilator me 5 funksione
  -50%

  Depilator me 5 funksione

  Çmimi normal: 5.990 Lekë

  Çmimi 2.990 Lekë

  Më shumë>>

  Depilator me 5 funksione

  Më shumë>>

  Produktet TV

  • Dërgesa në të gjitha qytetet e SHQIPËRISË!
   Produkti paketohet në magazinën tonë dhe vjen për 2-3 ditë!
  • Produkte të Kontrolluara dhe Çertifikuara
   Të gjithë produktet shoqërohen me faturë tatimore e cila vlen si Garanci.
  • Keni pyetje?
   Na telefononi në numrin 044514464
  • Të dhënat janë të sigurta!
   Të dhënat tuaja do të përdoren vetëm nga kompania jonë për qëllimet e saj!

  Top Shop - porosi online

  Produkte të cilësisë së lartë siç i keni parë në televizor dhe këshilla për rënien nga pesha, fitnes-in, bukurinë, shëndetin, artikujt shtëpiake, kuzhinen, dyshekët dhe zbavitjen
  Regjistrohu Falas në Newsletter!